Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 çinli dediğin mülayim falan olur bu çok kibirli ya herşeyi ben biliyorum havasında kontrol manyağı. cidden baya komik ve sinir bozucu. kötü ingilizcesi, cidden, ingiliz çocuğun yazdığı şeyi değiştirmiş salak kendi başına, supervisor da mail attı çok grammar hatası var diye hepimize haha trajikomik. herşeyi ben bilirim havasında. çinlisin otur sus, gerzek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 vazcaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Pek güzel geçti akşam, senko totoşunu köşede sıkıştırıp döveceğiz bi dahakine galiba O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 senko said: 4tb yaparsın sen yaa aslansın kaplansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 okulun basketbol takımı formaları dağıtıldı. 6 numarayı aldım. KING JAMES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 çok sevdiğim bi arkadaşımı üye yaptım foruma da iyi mi yaptım kötü mü yaptım hala tam emin olamadım günlükcüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 msn zamanları ne iyiydi lan. Olum ortak konuşmaya kız al da konuşalım vele zeho diyorduk, herkesle öyle tanışıyorduk. Gitti şimdi o ortamlar tadı tuzu kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eskiden kızın msn'ini almak, telefon numarasını almak kadar hayati bir değere sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Günlükcüğüm, çok sevdiği arkadaşları olanları yiyorlarmış ama ben de konuya biraz yabancıyım paylaşayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kaldı biiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ah bi nisan 1 olsa, game of thrones s02e01 izlesem, ah bi nisan 3-5 fln olsa çok sevdiğim bi arkadaşla görüşsem. az kaldı az. snowshoe said: Günlükcüğüm, çok sevdiği arkadaşları olanları yiyorlarmış ama ben de konuya biraz yabancıyım paylaşayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 küheylan said: msn zamanları ne iyiydi lan. Olum ortak konuşmaya kız al da konuşalım vele zeho diyorduk, herkesle öyle tanışıyorduk. Gitti şimdi o ortamlar tadı tuzu kalmadı. harbi mi lan. ben hiç yapmadım böyle bişe. haa dur 1-2 kez yapmışlığım var. auhauhau ne günlerdi be. pis kezbanlar. hala da kezbanlar işin garibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 wastyrx said: Pek güzel geçti akşam, senko totoşunu köşede sıkıştırıp döveceğiz bi dahakine galiba O_o ankarada kalsın yeter, sıkıştırmaya, dövmeye gerenk yok. daha uzun kalaydık daha iyiydi ama gayet eğlendik bence.çeviri yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ne çevirisi yea boşver çeviriyi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 gunluk ben de iyi eglendim. Cikista midye falan da yedik iyi oldu. Ka-fa1500 muehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 her cumartesi ise gelmek zaten zulüm ama alıştığım bir zulüm. Bugün ayrı bir zulüm ama günlük .zulüm zulüm zulüm neyse ki erken kaçıcm bugün 15.00dan sonra kimsenin disi ağrımasın. Hakoya solucan . Bana şans. Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 8.30 da uyandım antreman var diye, gittim spor salonuna. 3 kişi vardı. mal gibi 2-3 şut çalıştık, geri geldim eve. ne güzel uyuyacaktım yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sabah otobüs hayvan gibi doluydu 2. kapıdan bindim bi baktım arkası bomboş bildiğin bomboş 2durak dayandım ardından cıngar cıkarttım ortada duran herife bagırdım ilerle lan diye sonra ortada duranları saça saça kendime yol açtım arka tarafta yayıla yayıla gittim yolu like a boss (bu da ..... ve ,,,,, ler istediğiniz gibi doldurun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 1.5saattir kalıp acacazda işe başlıcaz abv ford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 atarlı gördüm seni nolax o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Günlük çok öyle böyleyim bayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 dün mal gibi viski içtim üstüne birde rakı içtim hala anason kokuyor her tarafım ve fena şekilde başım ağrıyor umarım tez geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yataktan pc kullanmak zor geldi günlük geri uyumaya dönüyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Uyuyamadım günlük onun yerine ukulele aldım. Aferin bana ilk bunu çalacağım mehehe http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 mavi akik taşım ve ben günlük. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar