wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 tereyaglı pilav ve ızgara tavuk günlük, o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 10 days remaining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ananemin tansiyon 19a falan çıktı günbük, acile götürdüm hemencecik burnu kanayınca falan. Dil altı bişiler verdiler soora hade eve dediler. Pek çok yorgunum şimdi yatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 off ulan yalan söylemek ne kadar gerizekalıca bi iştir ya özelliklede face kullanmıyorum bla bla diyen arkadaşları böyle denk getiriyorum bazen, kızsam mı üzülsem mi naapsam bilemiyorum. yukarda söylediğim sadece bi örnekti, ama abi anlık kendinizi kurtarmanız en fazla birazcık daha zaman kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Günlük Yüksek Mühendis oldum, kuş gibi oldum. Eğitim hayatım %75 bitti. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Günlük ablam aradı, dayı oluyor muşum lan. Tüm içkiler benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Hayırlı olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Eyvallah hocam. Kaç gündür zaten çocuk görüyorum sevgiden öldüresim geliyor çocukları. Tam zamanında geldi bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 4 aydir dayiyim, eline bebegi verdikleri anda hayati neden yasadigini anliyosun ve 2 damla gozyasi istemsiz dusuveriyo. bu postumu unutma :) hayirli olsun simdiden, renk getirecek hayatiniza adim gibi eminim. 1 haftadir gitmiyorum ablama, beni gorunce agladi ilk basta pis herif kendime alistirana kadar imanim gevredi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Abi şuan Isparta'dayım. Yarın falan gidesim var Antalya'ya. Olum manyak mısın napıcaksın gelip falan diyorlar da. Ne biliyim abi çocuğu gördüğümde dediğin kesin olacak ya. Kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 @ kuheylan ; analı, babalı, dayılı ^__^ doğan güneş günlük .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 küheylan tebrikler hocam. sevindim senin adına. aklıma mukayet olmaya çalışıyorum ben de bu aralar, ne kadar stress kaldırabiliyormuşum onu deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 haftaiçi de olsa mekanda yediğin toplu yemeğin firma tarafından karşılanması çokgzel günlük.firmayla çalışasım geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 işten eve gelebildim. şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Verimli bir gündü, gelsin daha çok gelsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 günaydın günlük:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 copry, senko teşekkür ederim çokca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Merhaba Günlük, Bugün bir iyi bir de kötü haberim var. iyi haber, yarın cumartesi, evimizde pijama terlik televizyon yapacağız. Kötü haber ise, bugun öğleden sonra eğitim var, ve eğitmen bil bakalım kim? Ehe..mm.. =) Küçük çekirgelerime iyi bir takım elemanı olmayı anlatacağım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yöneticilik skili olmayan, ütüne iq'su tek haneli yöneticilerle çalışmak çok zor. allah belanızı versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yıllardır abv diyoruz, curse işlemiyor onlara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 allah da yok zaten :P delleniyorum ama, şeytana uymak an meselesi.allahtan şeytan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Archangel_ said: allahtan şeytan da yok. WTF O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yaa yaa.çok ironik deel mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Senkoyu kandırayım da size bi mekan açsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar