aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 valla flatmate basa bela kardes, en iyisini sen yapmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aman dikkat http://www.izmirilaclama.com/images/mayt3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 barn sabah sabah taşikardi geçirdim resmen. neyse geçti, sayfa da değişmiş zaten 800 falan . işe geldim günlük. akşam oyuna falan gidicez ama gece uyuyamadım o yüzden göz kapaklarımı taşımakta zorlanıyorum şu an. çayımı içiyim gidip uyuyim biraz daha . bu sırada da hasta gelmesin . dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 persembe günü yillardir telefonla konustugum ama yüzünü görmedigim müsteriyle tanisicam. güzel bir kari oldugunu düsünyürorum zira telefonda sesi gayet seksi geliyor. gec yattim haftasonu bozdugum uyku dengem bana aci veriyor. cayla yumurtali ekmek go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 abi telefonda sesi guzelse kendisinin cirkin olma ihtimali baya yuksek.beklentileri dusuk tut sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Salçalı eppek <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Merhaba Günlük, Yoğun başladık bu haftaya yoğun devam ediyoruz. Seyahatlerle doluyum, cozutuyorum. Tren, otobüs, ucak ne ararsan var. Pazartesi'ye canlı çıkmak tek hedefim. ha bir de mümkünse, pazar aksam döndüğümde sultanım bana kek yapsın, çay koysun, dizilerimi izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 delilüleliküpeliye gitces günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 800. sayfada postum olsun istedim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 uzun bi aradan sonra yine buralardayım günlük belki bi ilerleme olmuştur dedim ama hiçbişey değişmemiş.albümde dönen fotolar bile aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 öfff her gün iş-ev iş-ev valla bunaldım. buralarda yapacak bir kaç şey yok değil ama tek başıma hiç bişi yapasım yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 cerebralis said: uzun bi aradan sonra yine buralardayım günlük belki bi ilerleme olmuştur dedim ama hiçbişey değişmemiş.albümde dönen fotolar bile aynı aa hatırladım bu nick i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ingilizce öğretmenimiz işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 mesaiden yeni geldim otudum parkta biraz sigara içtim tekelden biramı kaptım geldim demleniyorum şu an efkarlıyım ülleynn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 copry said: ingilizce öğretmenimiz işte =) forumda da ne ararsan var. ama miyendiz ağırlıklı be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Erdal abi senkonun kafasına bişiler attı kaptım direk mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fak may layf atm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kafamı yanağımı fayansa gömdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ' bir delinin hatıra defteri' ne gittik bu akşam günlük. oyun çok çok başarılıydı oyunculuk özellikle süper. oyun sırasında adam mektuplardan birini buruşturup fırlattı ve tabi ki senkoya :D havada yakalayıp geri fırlatıp 'sakeeeeeeee' diye bağırsaydı ne kadar epic olacağını eve dönerken idrak ettik . ama yapmış kadar oldu yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 gunluk, her seyin cok boktan ve anlamsiz oldugunu soylemis miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 alkol sonum olabilir tedavi olsam mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Günlük, yarını bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Theridone said: gunluk, her seyin cok boktan ve anlamsiz oldugunu soylemis miydim? zamanla değişen bir kavram o .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 insan hayatta yalnız olduğunu birde ölümlü olduğunu kafasına dank edince çok koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bana ikisi de koydu geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar