copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 mojitonun bende taze bayat bi anlamı yok iki türlü de zaten ^^ tekila (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 az önce de milyonerde arkadaşım yarıştı tuğçe. 60k lık soru 1942 de hangisinin üretimi yasaklanmıştır. şıklar ekmek pasta köfte bira . bira dedi kaybetti . beni arasaydı keşke üzüldüm 15k aldı yine de iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bakalım senko yarın 35+ saatin üstünde mesai yapıp bayılmadan evine gidebilecek mi? dünya merakla bu sorunun cevabını bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 az biraz mantık yürütse çözülbilecek bi soruydu, yani pasta yapmak için, un şeker yumurta kakao falan bisürü şey lazım, bira için sadece bira mayası bide 1-2 katkı maddesi en fazla ekmek zaten vazgeçilmez, diğer şıkkı hatırlamıyorum ama en ağır basan orda pastaydı, ha belki bira için halk içki içmesin, alkol almasın diye yasaklamış olabilirler şeklinde bi düşünceye kapılıp söylemiş olabilir, ama soruda kocaman "Kıtlık" yazıyodu, yani en çok malzeme içeren zaten o sorunun cevabı Tabi orda yarışmak burdan cevap vermeye benzemez, yarışmacılar içinde zor. Ben niye bu kadar şey yazdım hiç bi fikrim yok mesela, neyse shameless izlemeye devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 senko said: bakalım senko yarın 35+ saatin üstünde mesai yapıp bayılmadan evine gidebilecek mi? dünya merakla bu sorunun cevabını bekliyor 1 milyon tl lik soru yapsınlar sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 senko said: bakalım senko yarın 35+ saatin üstünde mesai yapıp bayılmadan evine gidebilecek mi? dünya merakla bu sorunun cevabını bekliyor kartını unutma dalgınlıkla orda burda ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 o kart yüzünden ankara açı dershanesinde çicek cocuk olarak bilinecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ahahhaahahaha gördüğümde attığım kahkahanın haddi hesabı yok. başımızdan eksik olma emi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ağzınla burnunun yerini değiştireceğim az kaldı. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 senin su siddet olayina bi care bulmak lazim artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 neyse ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 dayak yiceni bildigin icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hea çok pis korkuyorum dayak yemekten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ehahehahaehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kaç tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Someone at Google thinks you'd be a great fit here. 0_o kim lan o bilincsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 soğuk hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 dişim apse yaptı, işler bitmeden yenileniyor değişiyor laçka oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ısrarla gitmedin mi hala sen doktora :/ en kısa zamanda git antibiyotiğini yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 gidip cay alayim calisma masasinda kahvalti etmekte aslinda güzel bisi degil. yiyim cikolatali ekmegimi sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yok gidemedim işler yoğunlaştığı için ama diocid almaya başladım bu hafta gidecem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 hastasız , uyku dolu bir gün hmmmmfs özlemişim günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 wastyrx minecraft oynuyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 =) rüya görüp hatırlamayı da özlemşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar