Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 çok acıktım layn :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 günnük, sabah 8'de kalktım, bütün gün eminönünde dolaştım, eve geldim; misafirle karşılaştım, beraber bikaç duble yuvarladık, 2 film izledim ve halen uyumadım. uyuyayım di mi ben ya? yarın spor falan yaparım hem. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Gece gece kafama taktım gene ben günlük, acıt canımı modundayım bide. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 çok büyük bi salaklık yaptım lan, o sebepten ötürü şuan Doha Havaalanında bekliyorum, 2 saat oldu, kaldı 5 saat. sonra da bi 4 saat uçuş, owww yeaa lebron başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 jaffa said: wastyrx said: Sen iyileşte ifade almak baya kolay abi, ömrümüzde ilk defa oynadık selçukla dövdük resmen. =P hahahahha nereye dövdünüz yaa son yarım saat bull atmaya kastık hepimiz .birbirimizden reziliz yani tek bulla yenildik ezdik diyosun .aşkolsun :( bana demediniz ki bull'un neresi olduğunu sonra buraya atcan diyince attım hemen. sdfsfd jaffa hep bi çakallık hep bi çirkeflik peşindeydi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu güzel pazar gününü tüm gün kitap okumaya ayıracam günlük buna karar verdim. eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ne güzel öğlene kadar uyuyacaktım kafam bir milyon diş ağrıına kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hava super ama yabacak bise bulamiyorum lan saka gibi. ne pis arkadaslarim varmis ayrica.sevgilisi olan 3 ayda bi falan anca arayip soruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 mk bu da mı gol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 günaydın günlük :) çokzel bir gün olcak^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 işe çağrılmazsam çokgüzel bir gün olcak katılıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 çağırırlar banko :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 nan! çağırmasınlar yaa kipat okucam ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ben patron olsam eve göndermem...eve gidip "oyun" oynar bu çalışsın kereta tipin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bugün Tubiğe gidecektim ama vazgeçtim. Dürzünün biri de gidecekmiş sanırım. O yüzden bugün bok gibi olsun. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 senko said: nan! çağırmasınlar yaa kipat okucam ben... Ava gidelim mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bu sefer kimi avlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bilmiyorum sadece fikrim geldi hemen sorayım bu zamanda ne yapılır diye heauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ben gelirim lan ava tavşan avlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ne tavşanı... ejderha avlıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sen git bug avla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Selam günlük, Telefonumu şarja takmadan yatmışım,evde de kimse yok telefon kapandığından alarmı da çalmamış az önce az önce uyandım ve işe geldim. 2 saat geç gelmiş olsam da ofise haters gonna hate diye neşeyle giriş yaptım arsızlık diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Günlük, Dün ispanyolca kursu başladı sonunda, daha ilk dersten jajajajaja muhabbeti geçti. Hoca Meksika'lı bizde hahahaha yok dedi, anlamıyoruz biz bunu, bizimki jajajajaja dedi. Off. Türkçe bilmiyor, böyle olması daha güzel. Bugün yine kurs var. Fakat sonradan idrak ettiğim üzere, (hep sonradan oluyor bende) haftasonu akşamlarımı 3 aylığına kitledim, cuma akşamı da dersim var zaten. Arkadaşlar akşam çıkalım gezelim dese haftaiçi akşamlarım boş kaldı bir tek. Hata ettim. Neyse ya 3 ay zaten çok değil::o JAJAJAJAJAJA aente tam bir burrito'sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 pazar günü işe gitsem pijamayla giderdim adam 2saat geç gitti diye havalara giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 elifg said: JAJAJAJAJAJA aente tam bir burrito'sun. Yalnız o burrito'yu yerler! burrito nolax! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar