jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben yatar iyi geceler herkeşlere ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bıraktın mı lan işi? akfhjasgda Ben ufak meyhaneyi diyordum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bugun Teskilatta yeni cok-gizli bir sey ogrendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ha ona bakarız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Cevap versene lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sevgili günlük şu an varolan karın üzerine bir 60 cm falan daha eklersen sabaha kadar işe falan gidemeyiz çok güzel olur. tek yapman gereken şu an yağan karı x3 olarak editlemen, tnx. lan bir meteor falan düşsün de işe gitmiyim çok şey mi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ara iş yerini bugün gelemeyeceğim de gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sucuk doner + yayik ayrani akti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 x e basmakla güncel e basmak arasında gidip geliyorum günnük yenigirdimeveondanmıacaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba ba-ba-ba ba-ba-ba-ba Ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba ba-ba-ba ba-ba-ba-ba günlük^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hayırdır ne oldu ucuyorsun:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ooo günaydınlar =) şarkı söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 günaydınlar hanfendi söyle söyle güzeldir şarkı söylemek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Baya süfer olması gereken bi haber aldım ama meeh diyebildim sadece. Bu saatten sonra gelen şeyin bi yerine bişi yapiim günlük. Bugün spora başlayayım diyorum akşam. Azıcık canlılık belirtisi gösterdim direk itelediler işleri bu arada -.- ps: senkonunda bi yerine bişi yapiim o saatte mesaj mı atılır lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ahahah abi görmemişim önceden zaten bayağı zaman geçmiş direk görür görmez yardırdım o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sabahın 6sında(yalan) msj yollayayım dedin yani safgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 rüyasında görmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Rüyasında gördüyse sıkıntı var irem hatun ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 gecem gündüzüm belli değil ki benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 nasıl gördüğüne bakar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 o ne demek be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 AHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 neyse ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar