tunca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 julia hobilerin neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 culya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tunja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sanırım yarın zammımız belli olucak hani çok bişey beklemiyorum zatende bi heyecan var yine.sdfs sanki böyle karnesindeki tüm notların ne geliceğini bilip karne için heyecanlanmak gibi işte. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yine sendeyim gunluk, konumuz kadinlar. neden cok sevip birakirlar biliyo musun? ben bilmiyorum sahsen. ve neden birakilan adamlar hep benim yakin arkadasim olur? ulan o kadar ayrilik acisi dinledim ki, gitar calmayi bilsem halil sezai ve emre aydin onumde diz coker tovbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bitch Please Senin Ruhun Benim Ruhumun Önünde Diz Çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ya birak allasen. herkeşler salya sumuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide fena deilmiş. Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kızlar mı hangi kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fede izmir'e gelirsen seni tepeceğie götürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fede said: kızlar mı hangi kızlar senden saklıyorum onları =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bilet aldım. 2 saat sonra otobüsüm kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 oha ben dururken :( hani boyoz gevrek klorak dayanismasi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wastyrx said: Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide fena deilmiş. Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım. ılan patron hiçbirşey yapamadım diyip 98alan kızlar gibisin bizim gibi ff ile kalanlar napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wastyrx said: senden saklıyorum onları =( vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fede said: bilet aldım. 2 saat sonra otobüsüm kalkıyor ahhaha ya gece gece. şaka lan şaka, duşa go sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wastyrx said: Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide [b]fena deilmiş.[/b] Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım. çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 vaaaaaaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 NolaxThensbane said: wastyrx said: Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide fena deilmiş. Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım. ılan patron hiçbirşey yapamadım diyip 98alan kızlar gibisin bizim gibi ff ile kalanlar napsın Hea arkadaşım ikiside, fededen saklanması gerekecek kadar da güzeller/iyiler. Adam gizli kazanova inanmayın bıkbıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben hiç yemedim daha. ama balık yemiyorum normalde, sadece levrek marine yerim. suşi yersin diyolar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 jaffa said: wastyrx said: Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide [b]fena deilmiş.[/b] Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım. çarpılırsın. Nia? Beendim ben ki son zamanlarda pek bişi yediğim de söylenemez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tamam o zaman afiyet bal şeker. sake de içseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 nomsaR said: ben hiç yemedim daha. ama balık yemiyorum normalde, sadece levrek marine yerim. suşi yersin diyolar bana. balık tadı yok zaten apayrı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ııaah içmedim bişi, yarın gitmezsem bi fedenin mekana gideceğim sanırım ama ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yarın mekanda son günüm ve ayılar gibi işim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar