Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanırım yarın zammımız belli olucak

hani çok bişey beklemiyorum zatende

bi heyecan var yine.sdfs

sanki böyle karnesindeki tüm notların ne geliceğini bilip karne için heyecanlanmak gibi işte. sdfsdf
Mesaj tarihi:
yine sendeyim gunluk, konumuz kadinlar.

neden cok sevip birakirlar biliyo musun? ben bilmiyorum sahsen.

ve neden birakilan adamlar hep benim yakin arkadasim olur?

ulan o kadar ayrilik acisi dinledim ki, gitar calmayi bilsem halil sezai ve emre aydin onumde diz coker tovbe ister.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide fena deilmiş. Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım.

ılan patron hiçbirşey yapamadım diyip 98alan kızlar gibisin bizim gibi ff ile kalanlar napsın
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide [b]fena deilmiş.[/b] Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım.

çarpılırsın.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

wastyrx said:

Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide fena deilmiş. Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım.

ılan patron hiçbirşey yapamadım diyip 98alan kızlar gibisin bizim gibi ff ile kalanlar napsın

Hea arkadaşım ikiside, fededen saklanması gerekecek kadar da güzeller/iyiler. Adam gizli kazanova inanmayın bıkbıklarına
Mesaj tarihi:
jaffa said:

wastyrx said:

Bugün kızlar kaçırdı beni gezdirdi falan, iyi geldi baya O_o şuşide [b]fena deilmiş.[/b] Yarın da gidebilersem Tubiğe gidiim tam süfer olar sanırım.

çarpılırsın.

Nia? Beendim ben ki son zamanlarda pek bişi yediğim de söylenemez ^^
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

ben hiç yemedim daha. ama balık yemiyorum normalde, sadece levrek marine yerim. suşi yersin diyolar bana.

balık tadı yok zaten apayrı bişey
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...