senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şair orda, o kadar lezzetli oluyor ki tepsiler tabak gibi oluyor hemen bitiveriyor demek istemiş. failün failün failatün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Selçuk anlatmış güzel bi şekilde ben yetememişim demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yaf ben ne anlarım edebiyattan ey ozan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 anlatıyoruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Tubaya gidesim var ama çok üşeniyorum arabamda yok. Senko araba alsın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 üşenme git. selam da söyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 git tabi jaffa sen de bana araba alsana ya sevabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ne alıyım? ver adresi yolluyorum kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Şehir dışında oturmasalar iyiydi ya. Bugün egoya gidip gaz alarak odamdan çıkma kotamı doldurdum zaten. Sonra giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 jaffa said: ne alıyım? ver adresi yolluyorum kapıya. chervolet cruze ltz şirketi bilion, şirkete gönderirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tamam. hemen hazırlatıyorum uşağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Daha leşini bulamadın mı Senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 neyi leş be mis gibin araba senin miki ile yarıştırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gel sana da motor alalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ankarada yaşasaydım olurdu belki de istanbul yollarında yaşatmıyorlar motor kullananları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 senko said: ankarada yaşasaydım olurdu belki de istanbul yollarında yaşatmıyorlar motor kullananları. Teklif gelmiş işte kal burada. ps: Sana da alalım irem hatun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yok ben arıdan korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 teklif geldi gelmesine de oturup eğrisini doğrusunu düşünmek lazım o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Kasksız kullanmayacaksın zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 o kaosun içinden teklif alarak sıyrıldın ya . GZ diyorum başka birşey demiyorum senko-chan. bir kafadan sokuyolar sanki. arı beni öptü demiyorum. sokacak korkuyorum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Günlük, Bugün çok iyi bir toplantı geçirdim. Bu proje bebeğim gibi. Her yerini özene bezene kodladım, çiçek çizdim ekledim. Türkü yazdım, şiir okudum geceleri ona. Sonunda duyduğum "çok güzel olmuş elinize sağlık" kısmında 15 yaşında, hoşlandığı çocuğun da ondan hoşlantılandığını öğrenen kız fildirfildir oldu gözlerim. Emek vermek, emeğin karşılığı teşekkür almak çok güzel iş be günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ehehe canım cicim ayları bunlar bugün çokgüzel olmuş derler yarın bunlar bunlar niye yok istemiştik biz diye çığırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sen hangi işi yapıyorsun bilmiyorum ama 2 şey söyleyeceğim 1- o mesleği bırak, yakında ölceksin. 2- o mesleği bırak, mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar