Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mııııh koydugum gif sinir bozucuymus, kendi kendime sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sevgili gunluk, ne yazsam bilemedim. cok sey yazasim var. optm bys cnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Saeros said: şekerim düşmüş olamaz, şimdi burda iki gündür yediklerimi yazıp jabba the hutt imajı çizmek istemiyorum ama yeteri kadar şeker aldım diye düşünüyorum sdf vertigo filan ilginç şeyler benim gibi sıkıcı adamda olmaz Tansiyon falan düşmüştür, olur arada endişe etme. Stres uyku düzensizligi, oturuyorsunuz bilgisayarın basına böyle kalkmak bilmiyorsunuz. Yorgunluk düzgün beslenme vs vs. Anaçlıgımı durduramıyorum ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 oha saat 2 olmuş. yatti ben günlük. nightnight *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 insanlar uyuyor fln negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 he ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 umarım şu saatlerde iptv kullanan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ağlama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paticik bagımlılık yapıyor ya, güncel baslıklar sürekli yenile yenile, yatamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bende yatamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yeni mp3 playera wmp den playlist ayarlamayı becerirsem ben de yatabilirim belki günlük.of ne saçma işler ya, adam gibi "yardım" bölümü olan programlar yazın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ben yattım ama uyuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ben bilerek koymuyorum help bölümü yazdıklarıma sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ben de hala is bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Niye abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 çok ayıpcısınız ama ya. sony player için bilen varsa bi anlatıversin ya bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Yat uyu abi ne mp3ü yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aquila said: ben de hala is bulamiyorum. aramion bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 hırs yaptım abi.playlist hazırlamazsam dark funeral ardından lorenna ve sonra da adele falan çalabilir, öyle bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aquila bile is bulamıyorsa ben okulu bitirmeden simdiden bi intihar edeyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Akila kiralık katil abi burda işsiz rpsi yapıyor.. @Arch Takılma bence bi uyu sonra bakarsın playliste sende Senko totoşu çalışmaya devam etsin. Hadin ben yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 üni okumadan sekreter olup 3000 pound 6.ooo tl kazanan insanlar var günlük ben de masterlı halimle iş bulamiyim. sonra isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 öyle olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ayrıca hükümetin verdiği parayla beleşe üni okuyup beleşe yurtta kalayım senelik 16bin pounddan az kazanırsam geri de ödemiyim o parayı devlete. NEDEN INGILIZ DEĞİLİM TANRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar