cihant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ilk vizesinden 72'yi vurduğum,okulumu uzatan tek dersimin 2. vizesi 31 gelmiş.hocalar mesaj mı veriyo acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 1 gün kaldı hadi ya antal*puts on the glasses*YEAAAAAAAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yarın kodaman abilerle çokh önemli topplantı var günlük bakalım bana, çıkışta sen bi muhasebeye uğra diyecekler mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 unreal superhero 3 dinleyerek komikli vidyolar izliyorum aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 AHAHA ya bi cd git selçuk, geçen sefer böyle bişi dediğinde dert edip aramıştım bile, orada patronlar maymun olmuşlar sana yardım edecekler diye ama inşallah kovarlar seni. Beenmiyorum seni çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bu saatte ders olmamali gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 wastyrx said: AHAHA ya bi cd git selçuk, geçen sefer böyle bişi dediğinde dert edip aramıştım bile, orada patronlar maymun olmuşlar sana yardım edecekler diye ama inşallah kovarlar seni. Beenmiyorum seni çünkü ahaha işte abi şimdi müdürler benim müdürüm değil direk türk telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Yap sunumunu sen, elin arabıysa müdür hallederiz bi şekil ;) Bir de öyle adam kovmak kolay bir şey değil ya. Her seferinde yalandan heyecan yapmana gerek yok yemiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 onlara kucuk espriler yap. ic sarabi diye baslayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Boğazı ağrıyanlar kervanına katıldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 dikkat edin kendinize ya. orta kulak iltihabı falan oluyo millet. boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 günlük nolmuş lan, banhammer uğramış sanki foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hay ağzına burnuna tüküreyim ya, bi iki saat içinde yutkunamaz hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kavga çıkacak banlar uçuşacak diye yazmaya korkuyorum günlük sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 az önce eski sevgilim ile aynı mekanda karşılaştım. bilardo salonunda... ve tam olarak şurada yazanlara benzer durumlar oldu: http://www.uludagsozluk.com/e/12827507/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Özlüyo musun kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yoo, aştım onu artık. ben ayrılmıştım zaten ondan ve pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 aşabilememişin foruma yazdıgına gore x_x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ahtapot ful hatun temalı postlar atıyon iyi ama bi çizgin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kız yan masadaydı ama bir kez bile göz göze gelmedim, çünkü bakmadım bile... o baktıysa da bilmiyorum. hatta takıldığı adamlardan biri liseden arkadaşımdı, onunla sohbet ettik biraz. sonra döndüm bizim masaya, benim hep kullandığım ıstaka onların masasındaydı, gittim kızın yanından aldım gayet rahat bir şekilde ve yine göz teması olmaksızın. onu görünce panik yaparım rahat olamam diyodum da hiç öyle olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 insan kibarlıktan yine bi konuşur lem hal hatır sorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 haklısın. ama yaptıklarından ötürü bunu haketmiyordu. ne yaptı diyecek olursanız, ben ondan ayrıldığımı söyleyip bitirmeseydim, bana boynuzu takmasına ramak kalmıştı. :D ayrıca esrarkeş olduğunu öğrenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yeni topic ister o hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yok yea, deşilecek bir konu değil. olsa zaten biliyorsun beni, hiç affetmezdim açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bugün avmde tuvaletteyken yan kabinden lightsaber sesi duydum. noluyoz dedim. çıkınca baktım down sendromlu çocuk elinde lightsaber ile oynuyor. gördüğüm en güzel şeylerden biriydi günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar