wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 İnanma abi ya kaç aydır burada hala götürücek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 patide yazılı belgesi varsa şantaj yap.yoksa yazdırmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tavacının hesabını beğenmemiş hako bey . ama sana ısmarlamadı anladığım kadarıyla.ben de gelirim bi dahakine ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Onu diyorum işte kendi gidiyor sürekli, bize gelince tamam o zaman bi ara götüreyim oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 böyle zengin oluyorsun sanırım hako :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 irem sen toptan yanlış anlamışsın.senko hakoyu götürmeyip kendi sürekli gidiyormuş. hako ona kızıyor. ya da ben fail of 2012 yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bilemedim ben onu, işsiz güçsüzüm ben artık. ^_^ Aynen öyle abi. Fatihle böyle cama ekmek banan fakirler gibi bakıyoruz senko yerken kaburgaları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Archangel_ said: irem sen toptan yanlış anlamışsın.senko hakoyu götürmeyip kendi sürekli gidiyormuş. hako ona kızıyor. ya da ben fail of 2012 yaşıyorum yok orasını anladım da sen hakonun para babası olduğunu bilmiyosun arc ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 wastyrx said: Bilemedim ben onu, işsiz güçsüzüm ben artık. ^_^ Aynen öyle abi. Fatihle böyle cama ekmek banan fakirler gibi bakıyoruz senko yerken kaburgaları falan lol hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hiç çaktırmıyordu valla, biliyordum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 vay arkadaş herkes bi zengin bi para babası öliyim ben ya http://galeri4.uludagsozluk.com/111/allah%C4%B1n%C4%B1-seven-%C3%BCst%C3%BCme-toprak-ats%C4%B1n_149817.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hakoyla iş konuşurken dudağımda uçuk çıkıyor düşün o kadar yüksek meblaa'larda adam. irem her zaman beklerim. bu aralar gidicez hako ve fede satış koymazsa gel sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Archangel_ said: hiç çaktırmıyordu valla, biliyordum ama :) bize hayalimizdeki muayenehaneyi o açıcak yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 olur olur gelirim aksilik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 AHAHAHAH Adam hala satış koymazsa diyor yea.. İşsizim, çalışmıyorum diyorum para babası diyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bak ya beni de hiç sallamamışlar zaten yine.one a toprak atarkan bana da atın allahsızlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 nasıl sallamadık yaa aaaa . garbıca gel king atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 senko yav.sen de davet aldın, ben kaldım bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sen onur konuğusun arc. aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 binbir rica minnet ve sonunda i'm in! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Archangel_ said: istanbuldan falan mı geldin abi, kişibaşı 45-50tl arası çıktığın alkolsüz mekan çok da ucuz kategorisinde değil ankarada evet istanbuldan geliyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Archangel_ said: senko yav.sen de davet aldın, ben kaldım bak :/ Abi ısmarlayacak olan senko olduğu için bir şey diyemiyorum yoksa senko gelmesin sen gel bence daha iyi yani. Beenmiyorum hiç çocuğu, marlonu arasana olm gelsin oda demesem aramayacak bile kaç yıllık arkadaşını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 gelmiyorum arkadaş tamam! senko olmadığı zaman gidelim :P edit: mr_hand; belli abi, belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hadi iyi geceler bugunluk bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ulan bişeyde tam düzgün giderken bi aksilik çıkmasın, bi işler b.ka sarmasın be. bi kere be bir kere. bir bir. bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar