Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

uzun süredir antalyada vakit geçiremiyordum
3 gün kaçtık sevgilimle tatil yaptık.deniz kum güneş.
mis gibi antalya, evin balkonunda saatlerce oturabilirdim.
antalya insanı bi rahat, anadolunun en modern kentlerinden eskişehire göre bile gelişmişlik belli oluyor antalyada.memleketim nasıl özlemişim.
şimdi geldik eske yine kapalı hava suratsız insanlar içince sapıtanlar
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha...boğaziçi sınırlarındaki idolün..T.Akdoğan....bu arada fizik bölümü hep katalog yapıyor zaten de...katalogla bile BB ya!çok kızgınım Sina,harbi kzıgınım..bak Levent Akant curve'ün 15 puan sütünde olmama rağmen CC verdi gıkım çıkmadı ama..bu bu harbi olmadı yaa experimental o kadar emeğe yazık
Sosyal ağlarda paylaş

adamın sohbet falan da harika yalnız.

şöyle diyeyim, son 20senede tüm hocalar bu adam gibi olmuş olsaydı türkiye şimdi kore, caponya olurdu vallahi. adam deli gibi basitleştirerek anlatıyor her şeyi. en kompleks şeyleri bile herkese öğretebiliyor yahu. büyük ihtimalle köpeğe falan bile basic fizik öğretebilir bence.

fan club kurarsanız üye olurum. eahaha

umudumuz ardeth'in, bu adamlar gibilerin de çıkması. bu tip hocaların yaygınlaşması.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

hahaha...boğaziçi sınırlarındaki idolün..T.Akdoğan....bu arada fizik bölümü hep katalog yapıyor zaten de...katalogla bile BB ya!çok kızgınım Sina,harbi kzıgınım..bak Levent Akant curve'ün 15 puan sütünde olmama rağmen CC verdi gıkım çıkmadı ama..bu bu harbi olmadı yaa experimental o kadar emeğe yazık

alla alla T.Akdoğan not konusunda eli boldu eskiden şaşırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

:)odtü..ankarayı su basmışş ne alemdesin:)..bu arada erkcan hoca geldi ya buraya odtü falan kalmadı,hem altuğ hocada İtalya'ya gidiyor beni odtüye bağlayan bişi de kalmadı.

Ben şansına evdeydim sel mel bastığında sonrasında da gittiğim her yol her nasılsa açık ve tenhaydı pek güzel geçti selli günüm ^_^

ps: Odtü kötü zaten iyi olmuş gelmediğin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...