Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 uzun süredir antalyada vakit geçiremiyordum 3 gün kaçtık sevgilimle tatil yaptık.deniz kum güneş. mis gibi antalya, evin balkonunda saatlerce oturabilirdim. antalya insanı bi rahat, anadolunun en modern kentlerinden eskişehire göre bile gelişmişlik belli oluyor antalyada.memleketim nasıl özlemişim. şimdi geldik eske yine kapalı hava suratsız insanlar içince sapıtanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 a alıcam 2 dersten b c kalıcam dersten c aldım ne güzel bunu sahte viski içip kör olarak kutliyiö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 76.7 ye CC veren boğaziçi zihniyeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kimmiş o ya 76 en az BB katalog yapan hocaları sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 idolün;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa said: bizde niye yok diyeceğim http://www.youtube.com/watch?v=ESCxYchCaWI ama demiyorum lan. OCR daha bi kolay geldi vallahi. bi de klasik kütüphane havasını öldürmüş bu. pis şikago! videodaki kadın çok şey anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 zeper said: idolün;) David Hilbert bizim okulda ders mi veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hahaha...boğaziçi sınırlarındaki idolün..T.Akdoğan....bu arada fizik bölümü hep katalog yapıyor zaten de...katalogla bile BB ya!çok kızgınım Sina,harbi kzıgınım..bak Levent Akant curve'ün 15 puan sütünde olmama rağmen CC verdi gıkım çıkmadı ama..bu bu harbi olmadı yaa experimental o kadar emeğe yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 tanımam etmem kalanını erkcan süper adam arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sen nerden biliyon:)..evet erkcan hoca iyi ya! parçacık çarpıştırmak için onla çalışmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 odtüden vaz mı geçtin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 :)odtü..ankarayı su basmışş ne alemdesin:)..bu arada erkcan hoca geldi ya buraya odtü falan kalmadı,hem altuğ hocada İtalya'ya gidiyor beni odtüye bağlayan bişi de kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 adamın sohbet falan da harika yalnız. şöyle diyeyim, son 20senede tüm hocalar bu adam gibi olmuş olsaydı türkiye şimdi kore, caponya olurdu vallahi. adam deli gibi basitleştirerek anlatıyor her şeyi. en kompleks şeyleri bile herkese öğretebiliyor yahu. büyük ihtimalle köpeğe falan bile basic fizik öğretebilir bence. fan club kurarsanız üye olurum. eahaha umudumuz ardeth'in, bu adamlar gibilerin de çıkması. bu tip hocaların yaygınlaşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 wastyrx said: odtüden vaz mı geçtin? :P abi esas soru bu adam her şeyi nereden biliyor? O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yauvshak dolu yauuuvshaaaaak! ben onlara ''nil is not amused'' bakisi atmakla yetiniyorum. dilerdim ki agizlarinin ortasina vurabiliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sen işaret et hangileri.. ben indireyim aşağıya. beyzbol sopamı aldım geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 zeper said: hahaha...boğaziçi sınırlarındaki idolün..T.Akdoğan....bu arada fizik bölümü hep katalog yapıyor zaten de...katalogla bile BB ya!çok kızgınım Sina,harbi kzıgınım..bak Levent Akant curve'ün 15 puan sütünde olmama rağmen CC verdi gıkım çıkmadı ama..bu bu harbi olmadı yaa experimental o kadar emeğe yazık alla alla T.Akdoğan not konusunda eli boldu eskiden şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa said: sen işaret et hangileri.. ben indireyim aşağıya. beyzbol sopamı aldım geliyorum. cok var. cok yavsak var cok. maaabete geliyolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 zeper said: :)odtü..ankarayı su basmışş ne alemdesin:)..bu arada erkcan hoca geldi ya buraya odtü falan kalmadı,hem altuğ hocada İtalya'ya gidiyor beni odtüye bağlayan bişi de kalmadı. Ben şansına evdeydim sel mel bastığında sonrasında da gittiğim her yol her nasılsa açık ve tenhaydı pek güzel geçti selli günüm ^_^ ps: Odtü kötü zaten iyi olmuş gelmediğin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben de buraya gidiyorum doktoraya http://www.sissa.it/app/gtc2011/photos/P2080929.jpg 3 sene sonra dönmezsem polise haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi polis değil Polizia di Stato falan lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 neresi orasi leipzig mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 "abi polis değil Polizia di Stato falan lazım galiba." said: o italyanca oldu ama:)...Polizeistation şu olabilir... ps=güzel yere benziyor ohh mis gibi bilim yuvası,kafanı dnlersin ehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar