Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

uyuyamıyorum.26 saattir uyanığım. bundan 30 saat önce de 22 saattir uyanıktım
çok kurcaladım kafayı galiba.

ne yapiyon lan Vizeler felan mi var?
Mesaj tarihi:
0ne said:

Bizim sektorde cok insafsiz ya. gunluk yaptgim cihazlardan kazanilan para 750-1000 tl arasi ama benim aylik maas 800. Ay heyt dis layf

sonra neden kizlar bana bakmiyor bu maasla senle kaldirimda bile yan yana yürülmez.
Mesaj tarihi:
Cunku su an daha iyi ve daha yuksek maasli bi is yok. olanlarda diploma istiyo oda yok. ama su an bi yandan kursa gidiyorum iste. diploma yerine sertifika + tecrube denemek zorundayim.

Bide sanirim maasim alnimda yaziyo galiba. Bende kaldirimda olmasam dahi kaldirimda giden cogu kizdan uzun oldugumdan kaciyolar saniyodum. olay baskaymis meger.
Mesaj tarihi:
Abi direk uvey evlat muamelesi goruyo acik ogretimler. hani calisip 1. ogretim bi muhendislige yine girerim ama evdeki sartlar musade etmiyo. calismayan ve calismaya niyeti olmayan ba mahlujat ki kendisinin baba oldugunu saniyo. Okuyan 2 kardes, ki bende baslarsam 3 olcak. Yani lotoyu falan tutturmam lazim.

Hani kizlarin bana bakmama nedeni benim onlari itip kendimden uzaklastirmam. dert yakinma olayi ise geyik.

Kimsenin hayatini zindan etmeye hakkim yok.

normal sartlar altinda su an ev dizip kiz bakiyo olmam lazim ama henuz eksilerden cikamadim ki ev dizeyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...