jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 aquila said: hmmff pastirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bi gece de keyiften sabahlasam ya la günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yalama gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sabah sabah porselen yaptım şimdi de kanal tedavisiyle devam ediyorum. bugün yorucu olacak sanırsam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 jaffa nerde senin ofisin? diş sorunum olursa geleyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 simit kenarlı pizza olan bir dünya istemiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ben de nihayet 8 dolguyu dun itibariyle tamamladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 oh gözün aydın geçmiş olsun efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 garip bir rüya gördüm bugün günnük. garip rüya ne demekse artık. sdf bana doğru gelen cadı kılıklı bir karı vardı. kocamış kırışmış hem de gençken bile çirkin olduğu belli tipsiz bir şeydi. üzerindeki kıyafetler özensizce seçilip bir araya getirilmiş eğreti duran şeylerdi. bana doğru yürüyor ve bir yandan da sırıtıyordu. daha sonra kadın kayboldu ve bu sefer iki tarafında birer sütun bulunan karanlık bir geçit belirdi. geçidin gerisinde ne var göremiyordum çünkü tam başladığı yerden itibaren kapkaranlıktı. sütunların etrafında simsiyah sarmaşıklar vardı. kadının aksine geçit bana doğru ilerlemiyor olduğu yerde duruyordu ama bu sefer de bilinmeyen bir güç beni geçide doğru çekiyordu. geçide doğru isteğim dışında ilerlerken uyandım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 barbu said: emin ol 4. gün daha kolay olmayacak. bugün dünden daha rahatım. ciğerlerim tamamen temizlendi sanki çok çok rahat uyandım. hala içmiyorum ama belki de hiç sinirlenmediğim için olabilir. canımı sıkan bir durumla başa çıkmaya çalışırken ihtiyaç duymam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 İnşallah çok kızmaz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 jaffa said: oh gözün aydın geçmiş olsun efenim. daha cekilecek iki tane 20 lik var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kozalak said: jaffa said: oh gözün aydın geçmiş olsun efenim. daha cekilecek iki tane 20 lik var :( gömülü değilse gel ben çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 gomulu degil gayet duzgun cikmis durumdalar da ben ankarada degilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kozalak said: gomulu degil gayet duzgun cikmis durumdalar da ben ankarada degilim ya. rahat çıkmışsa çektirme o zaman çürük mü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 evet curumus baya bi.oyulmus resmen, her yedigim giriyor oraya delirtiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 erkek arkadaşımın kız kardeşlerini hiç sevmiyorum, nereye kadar tanışmaktan kaçabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Onlarda seni sevmiyordur boşver kaçabildiğin kadar kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kozalak said: evet curumus baya bi.oyulmus resmen, her yedigim giriyor oraya delirtiyor hmmm gg ohal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fare kökhücresi yeniden çıkartıyor dişleri insanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çürüyor hemen onlar. kardeşim genetikçi çok yakından takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 wastyrx said: Onlarda seni sevmiyordur boşver kaçabildiğin kadar kaç. çok seviyo onlar beni, gel gel diyip duruyolar. günlük kütüphaneye gitmem lazım hala çıkamadım evden:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar