nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 küheylan said: digiturk yanında bide science diye alt kanalı var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 eheh süper ahşap oyma izliyim bari biraz ajsbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 off hakan gel diye işteyken yazaydın sporu es geçer gelirdim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 offtopic: discovery teledünyaya da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 zzzzzz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 günlük ben türkçe az benim passsport bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 senko said: off hakan gel diye işteyken yazaydın sporu es geçer gelirdim. :/ gelme sen zaten istemiyoruz seni. fede çok saolsun günlük bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Yıl oldu yazmayalı. Karışığım, hayatıma nasıl yön vermem gerektiğini bilmiyorum. Yorgunum. Mutlu olmak kolay ama bazen olmuyor. Allah'ım yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Günlük okulda kütüphanedeyim. Yan bilgisayardaki cocuk youtube'dan arka sokaklar izliyor yaklaşık 1 saattir. Böyle insanlar var, lanet olsun okuluma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 senin okulun yine iyi, bizim bölümün not paylaşım sayfası var facebook'da herkes var o grupta, geçen gün erasmusa gürcistan'a gidicem de makine müh olmadığı için moda tasarım okicam falan yazmıştım, bugün çocuğun biri sınıfta hocaya sormuş nasıl oluyor bu iş diye. daha neler var böyle, bu adamlar mühendislik okuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Günlük, çocuk durduk yere bana dönüp ''saat 1 olmus'' dedi. saçma hareketler yapıyor, kendi kendine konusmaya basladı. Sanırım hafiften zihinsel engelli. üzüldüm dediğime günlük, izlesin saatlerce arka sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 uygun bir mermer kolona binip o kişiye doğru hızlıca yaklaşın: http://www.tecnolack.com/wp-content/uploads/2010/05/Tao-pai-pai.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bugun comporg finalim vardi. Ilk sayfada control unit dizayn etmemi istediler. 2. sayfada alu gibi islem yapmami, instruction cycle'i pipeline etmemi ve cpu'nun i/o'yu nasil kontrol ettigini gostermemi istediler. Sonraki sayfalard ilk basta OS olduk virtual memory yaptik, sonra cpu olduk cache'ye word tasidik, bunla da kalmayarak hesap makinesi misali zaman hesapladik. Cok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Geçen de okulda arka masamda oturan kız şöyle birşey dedi; ''opel astra aldım, astral seyahata cıkıcam EHEHEHEHEHEHEH AHAHAHAH'' Özel okul gerizekalılıgı var bizde, BENIM BURSUM VAR AMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Norak said: uygun bir mermer kolona binip o kişiye doğru hızlıca yaklaşın: http://www.tecnolack.com/wp-content/uploads/2010/05/Tao-pai-pai.png Sanırım kafasına yumusacık bir cisimle vuracagım. Üzülürüm yoksa. Anaçlıgım var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bugün işe gitmedim günlük. 12 ye kadar uyudum, yani fazladan 6 saat ! sonra kalkıp rezalet bi kahvaltı yaptım, şimdi de geniş geniş oturuyorum. sabahın köründe kalkıp işe gitmek mi yoksa işe gitmeyip yapacak hiç bişeyin olmaması mı daha kötü bilemedim bi an. wastyrx said: =( haftaya dönüyorum tr ye bi aksilik olmazsa. benden sana bi büyük çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 tabi ki sabahın köründe uyanıp işe gitmek kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yooo bence çok güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 40km bisiklet öldürdü beni kalkamıyorum yerimden = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 totoş senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 4 ay sonra trdeyim bbir aksilik cikmazsa bana türk birasi ismarlican :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Fin said: 40km bisiklet öldürdü beni kalkamıyorum yerimden = ehi ehi ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar