küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 annemin yaptığı sandiviçleri çok özledim ben be. Kadın da nasıl bir peygamber sabrı varsa tüm zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıyordu. Dişim kırıldı yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 liseden sinif arkadasimin vefat haberini aldim bu sabah gunluk.resmen agladim.hungur hungur agladim.dunyada gorup gorebilicegin en sevecen en duzgun melek gibi kiz gitmis.20 yasinda bi de genc bile diyemezsin cocuk lan 92 dogumlu cocuk ya.adaletine sicayim dunya kimler yasiyo da olenlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben de teniste burktum galiba sağ bileğimi. tam bilek de değil, bilekle işaret parmağımın kök çıkış noktası arasında bi yer. edit: 3 haftadır geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bugün hızlı geçiyor sanki günlük. öğle yemeğini bile aklıma gelmedi yemedim şimdi yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 akşam maximum adette çübörek yiyebilmek için aç bırakıyorum ben de şu an kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 aksama ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 çübörek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben kendimi çok aç bırakınca akşam kolay tıkanıyorum. esnet mideni akşam daha çok yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Baya haklı, örnegin salata karnını şişirir fakat hazım olarak kolaydır, therefore karnın geniş ve boş kalır eger salata yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 midem esnektir ya ankara aspava'dan antremanlıyım bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şimdi aspava yedim ben de senko erdin mi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 selcuk esk e gıdıyon da haber vermıyon ya bro,ne diyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ahahaha afiyet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 barış çok süpriz gittim ya evdeki arkların bile son anda haberi oldu sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 çok kakam var ama o soğuk klozete oturasım yok günlük altıma sıçarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ok ok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 doğalgazı aç, sıcak su ile yıka klozeti. daha sonra tuvalet kağıdı ile sil oturağı. altına sılçmaaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 selpak ser her yerine oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 pisleştiniz gene sbaah sbha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 küheylan said: doğalgaz lol küheylan said: sıcaksu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ketılın da mı yok fakir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Tyrannus said: çok kakam var ama o soğuk klozete oturasım yok günlük altıma sıçarım daha iyi. ahah jeotermalli evde oturmak ve kaka yapmak priceless... benim izmirdeki evde tam klozete oturup ayağını koyduğun yerden jeotermal borusu geçiyordu, sıcacık oluyordu o bölge. o yüzden hem yerler sıcak klozetin kendisi ılık oluyordu. Taharet musluğunun suyu da sıcacıktı böyle... fazla ayrıntı verdim, ama bunu bile özlemişim demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sen git komutan trolle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar