wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Kötü huylu tümör, iyi huylu tümörü dövermiş günbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 okazyon said: Gün içinde yaptığı kıytırık bir tespiti hem facebooktan hem twitterdan paylaşan yetmezmiş gibi sesini duyurabileceği bütün sitelerde de aynı tespiti destekleyici mesajlar atan ve ben ergen değilim diye basbas bağıran hemcinslerim ergen değilsiniz belki ama salaksınız. Çok mu ağır oldu dersin günlük :S ee bu da kıytırık bir tespit ve bu da bir forumda yayınlanmış durumda şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ama benimki kıytırık bi tespit değil (kendimi sağlama alayım da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 O sadece burada yayınlamıştır ama, her yere yayınlarsan tespitteki gibi oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ALLAH BELANI VERSIN UPS, ALLAH BELANI VERSIN WORLD BRIDGE! KURYE DEDIKLERI BILDIGIN UPS KARGO LAN! 1,5 GUNDE GELEMEDI PAKET! BI DE 22 LIRA PARA ALACAKLAR KURYE UCRETI OLARAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 abi sakin bi paket için değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 TATİİİİL!L!!!L!L!L!L!L!1!1!L!l1L!l1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 gün bitti , ve gece başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Simdi kiytirik olayini bir ele alalim o zaman biz, kime gore neye gore filan, bunlar onemli seyler. He tabi bi de ilan edis seklin var, sirasi var bu olayin once facebook sonra twitter sonra forumlar filaan. Direkt forumdan girince bi degisik oluyorsun (iste bu ben ve benim gibiler oluyor, hemen parantezimi de acarim ben de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hem ucuz hemde düzgün alkol aynı anda olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Hayvan gibi spor yaptım rahatladım günbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bursada var mı nilüfer tarafında spor yapmaya niyetli biri gaza getirelim birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Dizim döndükten bi süre sonra başladım ufaktan ben evde, şimdi abarttım galiba ama yea zayıfladım çünkü biraz. Evde çalışıyorum ben spor salonuna gelecek kimse olmadığından genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 evde sarmıyor beni hacilit p90 yapıyorum onda hopla zıpla diyor yapamıyorum şimdi parasını vereyim mecbur kalayım gitmeye diyorum ama tek başıma sevmiyorum fobim var spor salonlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sunumların sunumuna sunumların en sakatına girecem günlük ya yarro ya merro var sonunda ok derlerse dünya überdüber bir yazılım mühendisi kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 muz götür yanında, ok demezlerse çıkartır vurursun masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Dışarda makinada adam götür olmaz derlerse dövdürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu aralar işe gircem gibi gibi sanki,hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 İyilik falan yabmaycam bundan sonra günlük yea, hiç cezasız kalmıyor yemin ederim. Hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 günnük sabah miskin davranıp sallandım ama öğlen çıkıp büssürü foto çektim. foto çekmek için tabi ulaşım aracı kullanmadım, hava 3-4 derece ve yağışlı. bi ara parmaklarımı kıpırdatamıyodum sdfgsfdasd. birazdan arkadaşlar gelince gecelere akıceez. :D :)-D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 the hero with a thousand faces diye bir kitap okumaya başladım. hayatım değişti diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mr_Hand said: günnük sabah miskin davranıp sallandım ama öğlen çıkıp büssürü foto çektim. foto çekmek için tabi ulaşım aracı kullanmadım, hava 3-4 derece ve yağışlı. bi ara parmaklarımı kıpırdatamıyodum sdfgsfdasd. birazdan arkadaşlar gelince gecelere akıceez. :D :)-D :D brownie falan ne bulursan at çantaya getir abi beklioz biz edik: biraz kırpayım agfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 şu hayatta abim ve iki üç insan hariç, en yakın arkadaşlarımdan bile dönem dönem tiksiniyorum. insanları sevemiyorum. hatta http://images.fanpop.com/images/image_uploads/I-Hate-Everyone-little-miss-sunshine-42127_475_755.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Çok yorgunum, bildiğin yorgunum neden mi? Köşe bucak ispanyol esintili kıyafet aradım, neden mi? Proje ödevi yüzünden. "Neden mi" der uzatırdım da ilişkimizin bu kadar kısa sürmesini istemiyorum. He bir de dedim ya yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar