DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ayıp ettiniz ama şimdi, mezar taşınızı mı esirgeyecem yani dsfds
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 beyaz-bej-gri-koyu gri-siyah-bordo vs. vs. renk yelpazemiz geniş dasaaa
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 koyu gri ya da siyah alayım da ben en azından rahat bulunsun hem gelen geçen de bakar. bari orada forever alone kalmayalım
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 İşten çıktık iyi güzelde parasız kaldık lağn tamda kredi ödemesinin olduğu ay
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 iş dedin de yarın iş var lan negüzel... mutlu oldum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 NolaxThensbane said: İşten çıktık iyi güzelde parasız kaldık lağn tamda kredi ödemesinin olduğu ay niye çıktın o zaman lan! önceden düşünecektin. müstahak bu sana. bak bakalım bi daha yapacak mısın!
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 3 kuruş için sağlığımdan olacak değildim bir yığın boktan olayda binince çıktım.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 O ZAMAN ÜÇ KURUŞ İÇİN İPOTEK ETTİRDİĞİN EVİNDEN OLACAKSIN AHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA lanet olasu bankacılık sistemi huh? ne gıcık yaptı be!! kim çekiştirdiyse var ya. geberdim öksürükten sdf
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 asdfasdf geçen gün bana zorla kredi kartı aldırmaya kalktı iş bankası telefon üzerinden. adama diyorum "kredi kartı kullanmak istemiyorum": -peki kredi kartınız var mı? -yok. -peki efendim o zaman kredi kartıyla nakite sıkıştığınızda hemen para çe.....bla bla bla bla *burda telefonu kulağımdan uzaklaştırıyorum, ses kesilince tekrar kulağıma götürüyorum, istemiyorum diyip kapatıcam. ama herif bi şekilde muhabbeti sürdürüyo:* -(belki susar, söyleyecek bişey bulamaz ümidiyle) beyefendi ben kredi kartının işleyişi nedeniyle kullanmak istemiyorum, durduk yere sahip olmadığım parayı harcamak istemiyorum. banka kartımı kullanıyorum. *10 saniye sessizlik, tam iyi günler diyecekken ben...:" -peki efendim bizden aldığınız kredi kartıyla satın aldığınız elektronik eşyalarda 2000 TLye kadar sigortalı olduğunuzu BİLİYOR MUYDUNUZ? (evet aynen böyle) -yok -Bakın efendim diyelim ki yepyeni, gıcır gıcır bi telefon aldınız, bunu ertesi gün çaldırdınız. Bankamız size 2000 TL'ye kadar sigorta sağladığı için bu kayıptan zarar görmyorsunuz. İsterseniz hemen işlemlerinizi tamamlıyalım. -e genpa'dan kvk'dan falan alınca sigortalatabiliyorum zaten cüzi bi fiyata. *bu kez sessizlik 5 saniye sürüyor* -peki efendim kartınızla yaptığınız alışverişlerde para kazanabileceğinizi BİLİYOR MUSUNUZ? -(ne diyo lan bı mal?!) nasıl? -yaptığınız her harcamada bankamızın size vereceği kredi kartıyla her alışverişte %0.00000000000000000000000002 para kazanıyosunuz. -ben kredi kartı istemiyorum. -her yaptığınız alışverişten para kazanmak harika birşey değil mi? -Beni pek ilgilendirmiyor, dediğim gibi, hiçbir şekilde kredi kartı kullanmak istemiyorum. -iyi günler efendim. ÇAT! bi sürü işle uğraşırken ambale olmuş şekilde bu telefon görüşmesini yaptım. arada daha da gerzekçe diyaloglar vardı da hatırlayamadım şimdi (neyse ki)
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 15 bin TL limitli kart istiyorum diyorum ben direk, efendim işte maaşınız şu kadar o yüzden bilmem ne derken sizene kardeşim benim maaşımdan? Diyip, veriyorsanız 15 bin TL limitli kart verin yoksa istemiyorum diyorum. Peki iyi günler diyip kapatıyorlar.
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sana o kadar az limitli kart yakışmaz diye utançlarından kapatıyorlardır.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bankacı bu lafın altında kalır mı? yapıştırmış cevabı: öyleyse neden kendi bankanızı kurmuyorsunuz ki beyim?
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sonsuza kadar kardeş kardeş yaşamışlar cumalara gitmeyi de ihmal etmemişler
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yakında fededen borç isticem o kadar fakirim ben.
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kredi kartı güzel bişey ya taksit var puan var
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 karşımda 4 ekran olmasa çoktan kapatacağım bi telefon da o diyorum ya "mala bağlamışım" o an bööle boş boş konuşuyorum ben de sdfsdfg
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 5 lira alırım 3 lira olarak öderim.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Senko bize yemek ısmarlıcakmış fede hadi yine iyiyiz.
Öne çıkan mesajlar