Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

asdfasdf geçen gün bana zorla kredi kartı aldırmaya kalktı iş bankası telefon üzerinden.

adama diyorum "kredi kartı kullanmak istemiyorum":

-peki kredi kartınız var mı?

-yok.

-peki efendim o zaman kredi kartıyla nakite sıkıştığınızda hemen para çe.....bla bla bla bla

*burda telefonu kulağımdan uzaklaştırıyorum, ses kesilince tekrar kulağıma götürüyorum, istemiyorum diyip kapatıcam. ama herif bi şekilde muhabbeti sürdürüyo:*

-(belki susar, söyleyecek bişey bulamaz ümidiyle) beyefendi ben kredi kartının işleyişi nedeniyle kullanmak istemiyorum, durduk yere sahip olmadığım parayı harcamak istemiyorum. banka kartımı kullanıyorum.

*10 saniye sessizlik, tam iyi günler diyecekken ben...:"

-peki efendim bizden aldığınız kredi kartıyla satın aldığınız elektronik eşyalarda 2000 TLye kadar sigortalı olduğunuzu BİLİYOR MUYDUNUZ? (evet aynen böyle)

-yok

-Bakın efendim diyelim ki yepyeni, gıcır gıcır bi telefon aldınız, bunu ertesi gün çaldırdınız. Bankamız size 2000 TL'ye kadar sigorta sağladığı için bu kayıptan zarar görmyorsunuz. İsterseniz hemen işlemlerinizi tamamlıyalım.

-e genpa'dan kvk'dan falan alınca sigortalatabiliyorum zaten cüzi bi fiyata.

*bu kez sessizlik 5 saniye sürüyor*

-peki efendim kartınızla yaptığınız alışverişlerde para kazanabileceğinizi BİLİYOR MUSUNUZ?

-(ne diyo lan bı mal?!) nasıl?

-yaptığınız her harcamada bankamızın size vereceği kredi kartıyla her alışverişte %0.00000000000000000000000002 para kazanıyosunuz.

-ben kredi kartı istemiyorum.

-her yaptığınız alışverişten para kazanmak harika birşey değil mi?

-Beni pek ilgilendirmiyor, dediğim gibi, hiçbir şekilde kredi kartı kullanmak istemiyorum.

-iyi günler efendim.

ÇAT!

bi sürü işle uğraşırken ambale olmuş şekilde bu telefon görüşmesini yaptım. arada daha da gerzekçe diyaloglar vardı da hatırlayamadım şimdi (neyse ki)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...