DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ayıp ettiniz ama şimdi, mezar taşınızı mı esirgeyecem yani dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gri ya da koyu gri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 adam hepimizi gömdü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 beyaz-bej-gri-koyu gri-siyah-bordo vs. vs. renk yelpazemiz geniş dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 koyu gri ya da siyah alayım da ben en azından rahat bulunsun hem gelen geçen de bakar. bari orada forever alone kalmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 İşten çıktık iyi güzelde parasız kaldık lağn tamda kredi ödemesinin olduğu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 iş dedin de yarın iş var lan negüzel... mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 NolaxThensbane said: İşten çıktık iyi güzelde parasız kaldık lağn tamda kredi ödemesinin olduğu ay niye çıktın o zaman lan! önceden düşünecektin. müstahak bu sana. bak bakalım bi daha yapacak mısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 3 kuruş için sağlığımdan olacak değildim bir yığın boktan olayda binince çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 O ZAMAN ÜÇ KURUŞ İÇİN İPOTEK ETTİRDİĞİN EVİNDEN OLACAKSIN AHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA lanet olasu bankacılık sistemi huh? ne gıcık yaptı be!! kim çekiştirdiyse var ya. geberdim öksürükten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 asdfasdf geçen gün bana zorla kredi kartı aldırmaya kalktı iş bankası telefon üzerinden. adama diyorum "kredi kartı kullanmak istemiyorum": -peki kredi kartınız var mı? -yok. -peki efendim o zaman kredi kartıyla nakite sıkıştığınızda hemen para çe.....bla bla bla bla *burda telefonu kulağımdan uzaklaştırıyorum, ses kesilince tekrar kulağıma götürüyorum, istemiyorum diyip kapatıcam. ama herif bi şekilde muhabbeti sürdürüyo:* -(belki susar, söyleyecek bişey bulamaz ümidiyle) beyefendi ben kredi kartının işleyişi nedeniyle kullanmak istemiyorum, durduk yere sahip olmadığım parayı harcamak istemiyorum. banka kartımı kullanıyorum. *10 saniye sessizlik, tam iyi günler diyecekken ben...:" -peki efendim bizden aldığınız kredi kartıyla satın aldığınız elektronik eşyalarda 2000 TLye kadar sigortalı olduğunuzu BİLİYOR MUYDUNUZ? (evet aynen böyle) -yok -Bakın efendim diyelim ki yepyeni, gıcır gıcır bi telefon aldınız, bunu ertesi gün çaldırdınız. Bankamız size 2000 TL'ye kadar sigorta sağladığı için bu kayıptan zarar görmyorsunuz. İsterseniz hemen işlemlerinizi tamamlıyalım. -e genpa'dan kvk'dan falan alınca sigortalatabiliyorum zaten cüzi bi fiyata. *bu kez sessizlik 5 saniye sürüyor* -peki efendim kartınızla yaptığınız alışverişlerde para kazanabileceğinizi BİLİYOR MUSUNUZ? -(ne diyo lan bı mal?!) nasıl? -yaptığınız her harcamada bankamızın size vereceği kredi kartıyla her alışverişte %0.00000000000000000000000002 para kazanıyosunuz. -ben kredi kartı istemiyorum. -her yaptığınız alışverişten para kazanmak harika birşey değil mi? -Beni pek ilgilendirmiyor, dediğim gibi, hiçbir şekilde kredi kartı kullanmak istemiyorum. -iyi günler efendim. ÇAT! bi sürü işle uğraşırken ambale olmuş şekilde bu telefon görüşmesini yaptım. arada daha da gerzekçe diyaloglar vardı da hatırlayamadım şimdi (neyse ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 15 bin TL limitli kart istiyorum diyorum ben direk, efendim işte maaşınız şu kadar o yüzden bilmem ne derken sizene kardeşim benim maaşımdan? Diyip, veriyorsanız 15 bin TL limitli kart verin yoksa istemiyorum diyorum. Peki iyi günler diyip kapatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sana o kadar az limitli kart yakışmaz diye utançlarından kapatıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sonra müslüman olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bankacı bu lafın altında kalır mı? yapıştırmış cevabı: öyleyse neden kendi bankanızı kurmuyorsunuz ki beyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sonsuza kadar kardeş kardeş yaşamışlar cumalara gitmeyi de ihmal etmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yakında fededen borç isticem o kadar fakirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 3 lira veririm 5 lira olarak alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kredi kartı güzel bişey ya taksit var puan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 karşımda 4 ekran olmasa çoktan kapatacağım bi telefon da o diyorum ya "mala bağlamışım" o an bööle boş boş konuşuyorum ben de sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 5 lira alırım 3 lira olarak öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 2 liranın lafı mı olur al senin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 fede bu adam sizin için var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 o hint fakiri ben de türk fakiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Senko bize yemek ısmarlıcakmış fede hadi yine iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar