dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bro var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kiz misin, kadin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 erkek kardeşim olsaydı eğer dünyayı ele geçirmeye çalışırdım valla öyle güçlü bişeydir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dünyayı ele geçirmek ne abi ehahauahsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ben geçirdim dünyayı ele boşverin bi boku yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 senin dünya ufakmış kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ele gelmesi bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dasaaa said: dünyayı ele geçirmek ne abi ehahauahsad abi hayvan gibi wingman olurdu, çılgınlar gibi oyunlar yapardık kıza karıya. dövüşürdük böyle kaşını patlatırdım sonra tekrar barışırdık falan, film gibi hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dasaaa said: dünyayı ele geçirmek ne abi ehahauahsad beraber çizgifilm izlerdim demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 stres altındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yorgunum.. iş planı çıkarttııııım.. ama uyamadım yatasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 YİNE GEREKSİZ İŞLER YÜKLENDİ ÜZERİME FUUUU Anaokulu öğretmeni olan ben miyim, yoksa yengem mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi çocuklar seni sever bence. dert etme o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Abi çocuklarla yüz yüze gelemiyorum ki. Gelsem 2 çift lafım olacak: "Bu kadar etkinlik yapmayın, yapacaksanız da bu kadar çok foto/video çekinmeyin. Adam gibi durun, 6 milyon işsesi insizi insahsız adına 6 milyon kere kırarım ağzınızı" diyeceğim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 3 gundur mail bekliyorum lan boyle inbox refreshliyorum arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gece vardiyası, haydee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 off ay gene karsi binanin arkasindan ucundan bas verdi, dolunay var, cok fantastik, tamami cikinca titremeye basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 günlük bi anime figure max kaç gp harcarsın sen olsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Az once yasli bi teyzeye tekme attim otobuste. Onu korumaya kalkisan 80 yasindaki kocasininda ensesinden skip "artislik yapma" diyr kulagina bagirdim. Cok sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 günlük isimi seviyorum peki oda beni seviyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 mmm güne kadin programlarinin sesiyle uyanmak... BEN GOCAMI ÖZLEDIM COGSEVIYOMMM LÜLÜLÜLÜ pff kendimi varoslarda sandim bi an, ürktüm sonra gecti. valla afyon daha patlamamisken yapmayin söle ya. - ya sesini kisin sunun!!! - kizim müge anli o! - he tamam o zaman. cok aciklayici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 off hiç sevmiyorum şöyle kadın programları tarzı kalitesi düşük programları,reyting uğruna insanlar kendilerini ve insanları ne şekillere sokuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi, cam silmeye gelmişsiniz teşekkür ederim ama uyuyorum lan zile 1 kere basın hadi çok iyi kalplisiniz camları da yüreği gibi berrak olsun diyosunuz 2 kere basın. niye 4 kere basıyosunuz zile anasını avradını *yandan kanca çıkıp götürür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Günlük lan nabıyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar