Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 gökalp naber abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sesu said: nomsaR said: jamiryoo geliyo saf mısınız ne whitesnake i falna. Jamiroquai'ı kaçırıyorum ben İstanbul'da değilim haziran sonu. Bir ihtimal temmuzda İspanya'da izleyeceğim o yüzden çok üzülmüyorum. Yoksa bence de Whitesnake'ten daha heyecanlanılması gereken bir grup, İngiltere'de bile çıkmıyorlar adam gibi sahneye. valla arkadaşımın omzuna çıkıp mememi açıcam o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hayvan gökalp yontamadım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Pasta said: gökalp naber abi iyilik özgün senden naber bitanem =) annem geldide az gezicez sahilde oturucaz bişiler içicez mutlu oldum beele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bella said: hayvan gökalp yontamadım seni. beni böyle gabıllenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kermit said: Pasta said: gökalp naber abi iyilik özgün senden naber bitanem =) annem geldide az gezicez sahilde oturucaz bişiler içicez mutlu oldum beele iyi nolsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 vaniLLe said: sahne önü cirkef, uyuz fitne fücur kari falan dolu. rakip cok. kurulmuslar oraya kalkmiyolar, gecmeye calisinca da LÖLÖLÖÖÖÖ yapiolar. hic cekemem. en arkadan dürbünle izlerim napiyim. gerci onlar da hakli! ama ben sabahin köründe gidip orda nadasa yatamam iste. aa üzüldüğün şeye bak.. iste sırtımda taşırım seni, dile önünde duranların bacaklarını kırar kısaltırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 gençler nasılsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Check-up yaptırdım bugün.Gozumde gizli kayma varmıs.Ha birde 0.5 astigmat. fu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 temizlikçi yerine terminator girmiş yine odama. Michael Jackson - Thriller plağımı kırmış laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaN!!1 RRRRĞAAAAAAAAAĞĞĞĞHHHHHRRRrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mr_Hand said: LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 temizlikçi yerine terminator girmiş yine odama. Michael Jackson - Thriller plağımı kırmış laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaN!!1 RRRRĞAAAAAAAAAĞĞĞĞHHHHHRRRrr 3 Km yakınıma gelirse kokusundan tanıyıp boynunu koparıcam laaaaaaaan!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Vingthor said: gençler nasılsınız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mr_Hand said: LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 temizlikçi yerine terminator girmiş yine odama. Michael Jackson - Thriller plağımı kırmış laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaN!!1 RRRRĞAAAAAAAAAĞĞĞĞHHHHHRRRrrUuu mj plaki. Cok coolsun be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adam da öldü zaten boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 benim laptopımı kırdı ya. çok iyi anlıyorum seni! hala daha yaptırmadım dolapta duruyo ekran kırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 temizlikçi olduğu için mi aşşağılıyorsunuz insanları, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 cok sikayetciyseniz kendiniz temizleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 nerde aşağıladım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kermit said: Uuu mj plaki. Cok coolsun be! halen olsa neyse dicem de artık yok zaten ne coolu. hatırası vardı, küçüklüğümde dinlerdim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi gerçekten evime yakın bi kütüphaneye veya kafamı sokabileceğim ikinci bi eve ihtiyacım var. hay bin kunduz yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Yeni daha genis bi eve cikicam bana gelebilirsin =) Temiz olmak sartiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 pırıl pırılım.. a4 beyazlığındayım. ayrıca ciltlenmiş haldeyim.. bütün dünya buna inansa... la la la la şarkısı falan çalıyor abi bi yerlerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 öyle bir geçer zamanki'de çalıyo :) şu mete'den ya da soner'den bir tane bulursam nikahı basıcam günlük. edit: mert kim ayol, mete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 la la la la.. diye şarkı falan da söylersiniz! abi ev kalabalıklaştı zaten. bi de tam içeriyi ignore ediyorum.. alttan la la la la.. o da yetmedi. tel geliyor.. çizgi film kahramanı olsam gözüm falan seğirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dasaa sen ailenlemi yaşıyosun nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar