nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bella said: günlük, hala bilet almadım valla biletler biticek 2. defa kaçırcam mis gibi grubu. jamiryoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 WHITESNAKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Oğyeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 nooooooooooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 7 gün sonra da; Journey, Foreigner, Kansas konseri var ama ben gidemiyorum tabi pfft. whitesnake ve def leppard konseri muhtesemdi 2007'de masstivalde. zaten gary moore'u da burnumun dibine gelmisken; ''neeese bi dahaki seneye artik'' diyerek kacirdim, adam öldü ={ zaten sogudum konserlerden. hep önündeki adamin poposunu, sirtina aldiklari karinin poposunu izle nereye kadaaar canim! en arkada durcaksin en iyisi, en ön kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Biz en iyisi ameliyatla bacakları uzattıralım Nil. Yoksa konserler ömür boyu çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 vaniLLe said: 7 gün sonra da; Journey, Foreigner, Kansas konseri var ama ben gidemiyorum tabi pfft. whitesnake ve def leppard konseri muhtesemdi 2007'de masstivalde. işte ben o sırada nasıl kaçırdım onu ne yapıyodum hatırlamıyorum hiç. istanbul'da falan değildim herhalde yoksa kaçırmazdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sahne önü gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sahne önü cirkef, uyuz fitne fücur kari falan dolu. rakip cok. kurulmuslar oraya kalkmiyolar, gecmeye calisinca da LÖLÖLÖÖÖÖ yapiolar. hic cekemem. en arkadan dürbünle izlerim napiyim. gerci onlar da hakli! ama ben sabahin köründe gidip orda nadasa yatamam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sesu said: Oğyeee sen geliyonnuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Evet biz ailecek gidiyoruz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yancı olurum size. siz tanımamazlıktan gelirsiniz muhabbet kurmaya çalışırım sizle sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 whitesnake meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bir seda sayan olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 BEYAZYILAN AMAN TANARAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 jamiryoo geliyo saf mısınız ne whitesnake i falna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Serdar Ortaç'tan bir Sailing Ships cover ı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 BURALARA BURALARA BURALARA GIVE ME ALL YOUR LOVE TONIGHT BINLERCE DANSÖÖÖÖZ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kslkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Nessa çok inanılmaz mükemmel süper bir karakter ya. nessa <3 tidy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 of serdar ortaçla david bi düet yapsalar dünyalar benim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 nomsaR said: jamiryoo geliyo saf mısınız ne whitesnake i falna. Jamiroquai'ı kaçırıyorum ben İstanbul'da değilim haziran sonu. Bir ihtimal temmuzda İspanya'da izleyeceğim o yüzden çok üzülmüyorum. Yoksa bence de Whitesnake'ten daha heyecanlanılması gereken bir grup, İngiltere'de bile çıkmıyorlar adam gibi sahneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bella said: BURALARA BURALARA BURALARA GIVE ME ALL YOUR LOVE TONIGHT BINLERCE DANSÖÖÖÖZ VAR yaaaz yagmuru düser durur yüreyime yüreyimeee yüreyimeeeeeee Cos no one ever sees the tears When you're crying in the rain When you're crying in the rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bella said: kes ucundan kesilmişi var HOHOHOHOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar