dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 çok uzun yaşamam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 küheylan said: ev arkadaşımın kız arkadaşı az önce "kimse seninle ilişki yaşamaz küheylan" dedi. çokkötüyüm olm. Aazına uçan tekme atsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 BU ARADA sori caps. neyse bu arada bariz saçma bişi içiyorum yahu. karaüzüm buğday çimeni falan artık ne var bilmiyorum içinde... ha bu? bundan yap. diyip vakit kaybetmeden meyveli sebzeli bişi içeyim de az toparlayım dedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sadece bana demedi diğer ev arkadaşı için de aynı şeyi kullandı ondan biraz destek aldım. neden diye sordum, çok mu çirkinim dedim yoo değilsin ama ne biliyim falan diye geveledi. moralim çok bozuldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kadın haklı küheylan sorri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Çirkin bi kız arkadaşı vardır onu sana kakalayacaktır hacıt. Oyuna gelme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dasaa study'deki yerinii kapmışlarrrr!!!!=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 napalım artık canım saolsun. ikinci madalyayı alayım bari patide. bununla mutlu olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 karşımda oturan zenci kızın altın saati var. acaba çakma mı? ucuza satar mı? üstünde başka satılık saat var mıdır? türkiyedeki zenciler ve saat ilişkisi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 naz'dan çarpmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 zeper said: dasaa study'deki yerinii kapmışlarrrr!!!!=) içerideyim, arkadayım ben de. zencinin karşısında oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 nazdan calmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 too slow senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 OHA nasi lan!!! abi direk attim mesaji ya ayip!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 21.yy ve hâlâ zenci görünce şaşırıyorum! grow up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 alman olan kzı da bapıra bağıra biz almanyada 2kişi oturuyorsak bile birisi bağıra bağıra konuşmaz ama diye atıp tutuyor. ne bağrıyon lan! desem mi acaba.. dur ters bakayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kafasına kalem kutunu fırlat içine de not koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 BANA GAY DEDİ! karı mıyım olm ben! NE KALEM KUTUSU LAN! ıraklıyım ben. ancak terlikle kafasına vururum. veddii vadda voddi ya saddam! veddii vadda voddi ya saddam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ahaha kütüphane mis gibi, sakin, ne işin var sesli study'de derler adama ama demedim sessli düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 zeper said: ahaha kütüphane mis gibi, sakin, ne işin var sesli study'de derler adama ama demedim sessli düşündüm valla alt kata inşcem ben de kahve içiyorum burada sadece +sı o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 küheylan said: napalım artık canım saolsun. ikinci madalyayı alayım bari patide. bununla mutlu olayım. Tuncanın arkadaşıyım ben gider onun etrafındakilerden bulurum de kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 @ dasaa : ben kahve soktum kütüphaneyee shhhh;=) ceketinin üstüne örterek geç turnikeden,sağ elindede kimlik hazır olsun göster geç...çakmıyorlar. nihah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar