Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

oh günlük 30 tane kitabı daha sattık yer açıldı sdf, artık dürüm/ayranımı yiyip terra nova izleyebilirim,

dasaaa şu "benim böle böle bi procem var, işte bitince şöle şöle olcak, bağışlarınızı bekliyorum bağıs yapana bardak tshirt falan yollıcam" sitesi var bi tane ya adını bulamadım şimdi ordan şeyetsene, baya bi donation ediyo millet iyi projelere ürün falan yapıp satıo ordan gelen bağıslarla.

hah buldum kickstarter.com
Sosyal ağlarda paylaş

lan olm ve:blues diye bir kitap okuyorum hiçbişi anlamadım lan kitaptan. 50. sayfaya falan geldim, bir paragrafın başı Amerika'da bir barda dayak yiyen zenci çocuğu anlatırken, paragrafın ortası ölmüş olan bir adamın annesinden gelen mektubu okurken anlatıyor. Sonunda da Abraham Sweetvoice'un insanlara yaptığı baskıyı anlatıyor.

Bir paragraf lan bu. Aralara ağustos böceği falan karışıyor. Noluyoruz olm ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ya volkan patlarsa?

16yy.'da patlamış son. aktifliği yok yani. ama deprem bölgesine yakın işte. onlara da ufak bi el attık. eğer inşa tarihi daha ileri bi tarihe atılırsa performans analizlerini de yapıcam kolon kolon, kiriş kiriş vereceğim adamlara.

Norak said:

oh günlük 30 tane kitabı daha sattık yer açıldı sdf, artık dürüm/ayranımı yiyip terra nova izleyebilirim,

dasaaa şu "benim böle böle bi procem var, işte bitince şöle şöle olcak, bağışlarınızı bekliyorum bağıs yapana bardak tshirt falan yollıcam" sitesi var bi tane ya adını bulamadım şimdi ordan şeyetsene, baya bi donation ediyo millet iyi projelere ürün falan yapıp satıo ordan gelen bağıslarla.

hah buldum kickstarter.com

bakıyorum onlara da. işte yarın bi board meeting yapıcaklar işte. press release formatını var mı dedim, yok abi dediler. "bi template hazırlamamız lazım. sonrasında bloglar vs ile duyurabildiğimiz kadar duyurmalıyız" dedim. yarın bunları konuşacaklar. ertesi gün de ben biraz bakarım. yeniden hesaplamalar yapmaları gerekiyor. mali durum hesapları. kaç dolara ihtiyaçları var vs. okul içi harcamalar ne kadar yapılacak...
hepsini çıkartıp bi min tutar belirlesinler. ona göre kickstarter olur, diğer siteler olur destek toplarız. paypal vs de var. eli değen 1$ yollasa o bile makbule geçer hani.

zaten gelişme oldukça haberdar edeceğim ben sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Allah belasını versin böyle kitabın, Abraham Sweetvoice diye bahsedilen adam İbrahim Tatlıses imiş. Off. İleride bir gün müzik devrimi olursa inşallah radyolarda Susan Whitewater dinleyebilirmişiz.

Bilin bakalım Susan Whitewater kim?

Beynim.

Beynim acıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kamburumu çıkarttım, oturuyorum.
sırtım tutulmuş, boynum ağrıyor. tek bir faydalı şey yapmadım henüz. kendiniden nefret ettiğiniz günlerden birisi işte. birazdan bişiler yiyeyim falan diye düşünüyorum ama keyfim de yok. karşımdaki kız harıl harıl çalışıyor 40dakikadır. sn'ye durmadı. hani bi camdan bakayım, esniyeyim falan. yook.. kilitlenmiş gidiyor. ben kağıtta numerical results başlığını okudum şimdi. hepsi bu. çok canım sıkılıyor ama.

bir süre daha kamburumu çıkartıp oturayım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

YA en son ilkokulda tahtaya kaldirilmistim. heycandan elim ayagim titredi, bildigimi yanlis yazdim, unuttum panikten vs.

- ahaaa niiiiil. sen hic kalkmamistin di mi tahtaya?
- ya ben... kalkmistim kalkmistim evet!!!
- hadi hadi. kalkmadin biliyorum.
- iyiydim ben böyle... :(((

allahim.
neyse iyi oldu. en kötüsü benim resmen dersin.
hirs yaptim, hepsini geccem sinavda...
Sosyal ağlarda paylaş

allah kahretsin ya şansıma tüküreyim. kırk yılın başı kızın da blok dersi olmadı, bi de şansa alsancağa nasıl giderim diye etrafa sorunurken ben bırakabilirim, zaten oraya gidiyorum diyemedim işte lanet bi kız arkadaşım vardı yanımda tutturdu yemek yiyelim yukarda diye. püüüüüüüf. haftaya ders yok napcam ben şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...