Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oh günlük 30 tane kitabı daha sattık yer açıldı sdf, artık dürüm/ayranımı yiyip terra nova izleyebilirim, dasaaa şu "benim böle böle bi procem var, işte bitince şöle şöle olcak, bağışlarınızı bekliyorum bağıs yapana bardak tshirt falan yollıcam" sitesi var bi tane ya adını bulamadım şimdi ordan şeyetsene, baya bi donation ediyo millet iyi projelere ürün falan yapıp satıo ordan gelen bağıslarla. hah buldum kickstarter.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 güne güzel bir kahvaltıyla başlamak gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 günlük işler böyle devam ederse eu3 kuracam vakit geçirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 lan olm ve:blues diye bir kitap okuyorum hiçbişi anlamadım lan kitaptan. 50. sayfaya falan geldim, bir paragrafın başı Amerika'da bir barda dayak yiyen zenci çocuğu anlatırken, paragrafın ortası ölmüş olan bir adamın annesinden gelen mektubu okurken anlatıyor. Sonunda da Abraham Sweetvoice'un insanlara yaptığı baskıyı anlatıyor. Bir paragraf lan bu. Aralara ağustos böceği falan karışıyor. Noluyoruz olm ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Allah belasını versin böyle kitabın, Abraham Sweetvoice diye bahsedilen adam İbrahim Tatlıses imiş. Off. İleride bir gün müzik devrimi olursa inşallah radyolarda Susan Whitewater dinleyebilirmişiz. Bilin bakalım Susan Whitewater kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Rewendor said: ya volkan patlarsa? 16yy.'da patlamış son. aktifliği yok yani. ama deprem bölgesine yakın işte. onlara da ufak bi el attık. eğer inşa tarihi daha ileri bi tarihe atılırsa performans analizlerini de yapıcam kolon kolon, kiriş kiriş vereceğim adamlara. Norak said: oh günlük 30 tane kitabı daha sattık yer açıldı sdf, artık dürüm/ayranımı yiyip terra nova izleyebilirim, dasaaa şu "benim böle böle bi procem var, işte bitince şöle şöle olcak, bağışlarınızı bekliyorum bağıs yapana bardak tshirt falan yollıcam" sitesi var bi tane ya adını bulamadım şimdi ordan şeyetsene, baya bi donation ediyo millet iyi projelere ürün falan yapıp satıo ordan gelen bağıslarla. hah buldum kickstarter.com bakıyorum onlara da. işte yarın bi board meeting yapıcaklar işte. press release formatını var mı dedim, yok abi dediler. "bi template hazırlamamız lazım. sonrasında bloglar vs ile duyurabildiğimiz kadar duyurmalıyız" dedim. yarın bunları konuşacaklar. ertesi gün de ben biraz bakarım. yeniden hesaplamalar yapmaları gerekiyor. mali durum hesapları. kaç dolara ihtiyaçları var vs. okul içi harcamalar ne kadar yapılacak... hepsini çıkartıp bi min tutar belirlesinler. ona göre kickstarter olur, diğer siteler olur destek toplarız. paypal vs de var. eli değen 1$ yollasa o bile makbule geçer hani. zaten gelişme oldukça haberdar edeceğim ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 küheylan said: Allah belasını versin böyle kitabın, Abraham Sweetvoice diye bahsedilen adam İbrahim Tatlıses imiş. Off. İleride bir gün müzik devrimi olursa inşallah radyolarda Susan Whitewater dinleyebilirmişiz. Bilin bakalım Susan Whitewater kim? Beynim. Beynim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Yalandan gülmek kadar tatsız bişiler, bişiler bişiler.. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kamburumu çıkarttım, oturuyorum. sırtım tutulmuş, boynum ağrıyor. tek bir faydalı şey yapmadım henüz. kendiniden nefret ettiğiniz günlerden birisi işte. birazdan bişiler yiyeyim falan diye düşünüyorum ama keyfim de yok. karşımdaki kız harıl harıl çalışıyor 40dakikadır. sn'ye durmadı. hani bi camdan bakayım, esniyeyim falan. yook.. kilitlenmiş gidiyor. ben kağıtta numerical results başlığını okudum şimdi. hepsi bu. çok canım sıkılıyor ama. bir süre daha kamburumu çıkartıp oturayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sevgili günlük abv iş yok kac gündür bekliyor tasarımlar yok ben biliyorum bu adamlar okyi verince 1günde 25projenin teknik resmini isticekler bende nahı cekecem kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 günlük şu askerlik erteleme işlemlerinde resmen kendimi aciz şişman gibi hissettim. Tamam kiloluyumda o kadar değil be gülüm senelerin dövüşmesinin kası var sonuçta... neyse garın bi gelsin bi gideyimde neler oluyor bi görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi ninni gibi quantum mech anlatan zihniyetiii yani!!!!...uyuttun bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 YA en son ilkokulda tahtaya kaldirilmistim. heycandan elim ayagim titredi, bildigimi yanlis yazdim, unuttum panikten vs. - ahaaa niiiiil. sen hic kalkmamistin di mi tahtaya? - ya ben... kalkmistim kalkmistim evet!!! - hadi hadi. kalkmadin biliyorum. - iyiydim ben böyle... :((( allahim. neyse iyi oldu. en kötüsü benim resmen dersin. hirs yaptim, hepsini geccem sinavda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bende sırf arkadasların hatrına geçici olarak wowa başladım yine günlük. azıma pisliyim emi. 20 oyro karakter transferine 13 avroda 1 aylık girdi mi bana 80 kağıt :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 günlük winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yahu ama adam cok komik. ödev veriyo, ödevi yapmayanlara ceza olarak ayni seyi 5 kere yazmalarini söylüyor. iyi ki tek ayak üzerinde bekletmedi yanlis yaptigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ilk heyecanları tekrar yaşatıp bi retro havası vermek istemiş adam. keşke tekrar lisede olsaydım fantazisinin yan sınıfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yok adam hakli, osmanlica anca öyle ögrenilir sdf. pisirik pisirik ders dinlemeyle olcak is degil. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 dun aksam haberlerde bi docentin dersinde bayılanları gosterıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ahah sen o yüzden mi osmanlıca sorduydun geçen. napcan osmanlıcayı gıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ne demek napcan lan. dersim var haftada 6 kere , tarih okuyoruz sonucta. lan hakkaten artik otobüste, tramvayda denk gelmememiz komik sdf bu arada oguzhanla konustunuz mu bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kader ayırdı biziiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 allah kahretsin ya şansıma tüküreyim. kırk yılın başı kızın da blok dersi olmadı, bi de şansa alsancağa nasıl giderim diye etrafa sorunurken ben bırakabilirim, zaten oraya gidiyorum diyemedim işte lanet bi kız arkadaşım vardı yanımda tutturdu yemek yiyelim yukarda diye. püüüüüüüf. haftaya ders yok napcam ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 msn falan ekledik de nasip olmadı konuşmak henüz.msne bakmıyorum facebuk kapalı vs. konuşuruz ya illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar