Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evi kiraladım da ev bomboş şu an haliyle o yuzdendir ki şu anda yalovada ebebeynlerimin yanındayım
yarın bi daha gitcem ama ist'e dogalgazıdır şusudur busudur için gitmişkente ikea'dan masa yatak cart curt alacam sonra başlarım artık istanbulda mutemadiyen yaşamaya
Mesaj tarihi:
piyalepiyale said:

nil babamdan kalan hatıralardan olan meşhur alman çikolatalarından da getirsin kuzenin. özlemişim.
fındıklı olan şu
haha lan olum biz onlari ay sonunu getiremedigimiz vakit, en ucuzlarindan oldugu icin aliyoduk!
70 cent be!
daha fiyakali bisi isteseydin =P
ama ciddiysen söylerim getirsin bi kac paket, söylerim ama getir(e)meyebilir. cünkü kendisi baskül ailesi mensubu oldugundan, yolda bitireceginden kuskuluyum.
Mesaj tarihi:
sana laflar hazırladım can fotokopi. ulan poletterımızın bozulması başta hiç koymamıştı ama sanırım bozulduktan sonraki ilk teşebbüsüm.

herif çıktı almayı bilemedi, terledi böyle alnından pıt pıt, dedim zorlama gel bi çay ısmarliyim, yok abi alıyorum şimdi gönderdim şimdi çıktı. 5.30 da belediyede olmam gerek. bok çıktı tabi.

neyse baskıyı yaptın, neden it gibi katlıyosun? belge lan onlar, yasa bildiğin kanun. kafana göre kes katla oooh. canmış peh! bi daha gidersem na buraya yazıyorum.
Mesaj tarihi:
bak ne buldum.

international Institute of Seismology and Earthquake Engineering, Building Research Institute japan, tutmuş 2000lerde bi regulation karşılaştırması yapmış.

baba bizim okullar öğrenciyi hammal olarak görmeye bayılırlar. nasılsa bizden böyle bi çalışma kasan çıkmamış. farklılıkları vs her bişiyi var ve hırvatistan, dominik cumhuriyeti vs ye varınca da var abi detaylı bilgi.
Mesaj tarihi:
yok be abi

inşaatta amerikalıların arkasında kopi peyst yaparlar anca.

gerçi tüm dünya olarak öle yapıyoruz.
belki yeni zelanda biraz daha farklı. base isolation konularında
Mesaj tarihi:
kindle getirmiş akradasım bi baktım bi 5dakka noldugunu anlamadım zaten fds
napayım lan ben bunu diyemedim teşekkür ettim oyle got kitapları var onları atar okurum 3te bi yerlerde kalmıştım
Mesaj tarihi:
biz osmanli torunuyuz yallaah bitmillaah
diye gaza gelmem gerekiyodu sanirim, bir yanlislik var.
cünkü vanil is not amused.
sayfa 15teki tabloyu 3 kere deftere yaz ne yeaaaaaa fsdsd

ilk ödevim, yay -.-
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...