Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Benim de mutsuz olmam için sebepler var ama ne mutsuz olcam lan. bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 mut ne abi, biri uydurmus gotunden bisey herkes de inanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 arnavutçada bok demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 günlük minik bir otobüs size meteor girmiş atmosfere, ilerledikçe parçalanıyormuş, http://www.abc15.com/dpp/news/region_phoenix_metro/central_phoenix/reports-of-'glowing-object'-flying-across-arizona-sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 lan az önce çaydanlığa telefonumu atmanın kıyısından döndüm amaç? kahve koymak! hayır telefonumu kaynar suya atmamamın sebebi ne peki? telefonun şarjının bitmiş olması abi. "aaa telefonun şarjı bitmiş niye koyuyorum ki suya?" dedikten sonra "LAN TELEFONU NİYE SUYA ATIYORUM BEN BE!" dedim uyudum mu peki? hayır. ama bariz ayakta uyumuşum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ahahah kafa dağıtman lazım hoca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dasaaa sana powertrekk alalım, en azından telefonu suyla şarj edersin bak :p http://www.powertrekk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dasaaa uyusana olm engel ne. herşey elini yastığın altına koymaya bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 vapurda uyuyakalmışım artık 1 saat kadar uyuyunca içerde çay servisi yapan eleman uyandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 al bu da bizden gel kardeşim.. dur sarılayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Fin said: vapurda uyuyakalmışım artık 1 saat kadar uyuyunca içerde çay servisi yapan eleman uyandırdı. serin hikaye diyodum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 serindi baya ya esiyordu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dasaaa said: al bu da bizden gel kardeşim.. dur sarılayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 püssük sevesim geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 İşlerim bitti artıkın kısa bir süre rahatım mehehe. Bugün uyudum bile zehehe. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Conan o'brien in şovuna davetiye geldi 2 tane oh. Alkış ışığı yanınca çok güzel alkışlicam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hadi p.tesi gelsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Accolade said: Conan o'brien in şovuna davetiye geldi 2 tane oh. Alkış ışığı yanınca çok güzel alkışlicam günlük en iyi arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kaç gündür indirip izlemediğim filmlerin arasında mausu rasgele yukaraşağ yapmak suretiyle 5 6 tane film seçip izledim 150 filmin arsından. hepsi ağzıma sıçtı. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fede said: kaç gündür indirip izlemediğim filmlerin arasında mausu rasgele yukaraşağ yapmak suretiyle 5 6 tane film seçip izledim 150 filmin arsından. hepsi ağzıma sıçtı. abv hangi film onlar?bilelim de uzak duralım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 okuribito departures prensesin uykusu the messenger bizim büyük çaresizliğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 the messenger zaten...neyse no comment;) bence bir daha yorumlara bak sonra seyret fede, kesin güven olmuyor ama yine de aşağı yukarı bir fikir sahibi oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ofisin alt katı karman çorman şuan yea >.< Yarını tatil ilan ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gunluk bana is, fedeye prenses, hakoya huzur, hepimize akil fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bana? bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar