fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ehehhe ehehe ehe eheheheheheheheh aa bakayım eheheheh eeeee eheheheheheh eeheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 çok mutsuzum lan şu an istanbul'a gitme vaktim gelmiş artık benim bi de canım sıkılınca yoğurt yiyorum ben onu farkettim bugün durduk yerde yoğurt çekince canım ama ayı gibi yoğurt yiyip üstüne it gibi yüzünce güzel olmuyomuş, acılar içindeyim la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bugün motherlover izlememişim o yüzden mutsuzmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bi öğretmen adayı daha intihar etmiş =(( 15mi oldu kaç oldu,inhtihar değil cinayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Günlük yarın argon kaynağı günü bepanthene tüpleri hazırlansın ühüh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi bepanten metali tutmaz yalnız. sdfsdgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yanık derilere birebir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 olm bi öğrenemedin hametan al bi kere bu arada hâlâ çözemedim lan mr hand!! hâlâ devam!! ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 SeaGle said: Günlük yarın argon kaynağı günü bepanthene tüpleri hazırlansın ühüh =/ http://admin.eclector.com/covers/047/9780470455968.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cep telefonumu kütüphanede unuttum günlük!!!aradım aradım açmadılar,titreşimde olduğu için kimsenin duymadığını ve o yüzden açmadığını varsayıyorum(!)... yrn gidip tırım tırım arayacağım,umarım hala ordadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 SeaGle said: Günlük yarın argon kaynağı günü bepanthene tüpleri hazırlansın ühüh =/ abi argon kaynakcilari 10k maas aliyormus fenomenini bir kez daha gozler onune sereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 10k$ 'a kadar gider o, kaynakçısına bağlı. Bi noktada herşey kaynakçının ustalığının elinde, özellikle büyük projelerde. Arada "ulan makine mühendisi olup napıcaksın, babandan al beleşe ders git kaynakçı ol" diye meyetmiyorum değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hem muhendis hem kaynakci ol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Yeterli vakit yok abi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kaynak müh = €_€ kaynak müh eğitimi = €€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 YARAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ol dedi oldu!!ama 6günde 1günde tatil ilan etti kendine yorgunluk kahvesi içti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ya mühendislik kolay da kaynakçı olmak zor lan hani bikere doğuştan bi el hassasiyetin olacak bide kaynakçı dediğim örtülü elektrod kaynağı değil yani, carbon gazaltı da değil. O uçuk paraları tig ciler alıyor. Tig de zor iş, hassas iş. Sol elinin 2 parmağı makine gibi sabit hızda tel verecek, sağ el torçu düzgün kontrol edecek. Göz sürekli takipte olacak fln. Sıkıntılı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 gel seni kalıba alak genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 SeaGle said: 10k$ 'a kadar gider o, kaynakçısına bağlı. Bi noktada herşey kaynakçının ustalığının elinde, özellikle büyük projelerde. Arada "ulan makine mühendisi olup napıcaksın, babandan al beleşe ders git kaynakçı ol" diye meyetmiyorum değil yani. 10 k ne lan,uyanın baboşlar,3-4 felan max o da cok zor gideri 2bucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 tr de 10 kişi ya alır ya almaz 10k dolar kaynakçı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cok ince iş için zaten robotlar kullanılıyor artık,insan eline koluna gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 para kazanılacak işler pipeline weldingde olur. çadırı, kaynağı, xray kontrolü vs. bu iş makine ile zaten yapılamaz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Off öm attım yanlışlama nutella, paslarsın buraya yazdığımı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar