cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mitone diye bir marka. 69 yuroya almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 nolur gözüme kirpik kaçmasın artık ya, hayatım aksıyor lan fdsf yok mu bunun augment'ı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Bugün istifa edebilirim günlük, gıdığından öptüm kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ooof beklemek öldürüyor insanı be pati... hiç bekleyebilen, sabırlı bir insan olamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 lan kayıt 5 dakika sürdü çok temiz oldu. debis olmuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 minik minik diz hizası öğrenciler bastı bugün okulu,renk geldi valla pek sevimliler=) bi tane kanka buldum bile sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 izmiri birakip yalovaya gitmek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 artık önümde düğün falan önemli bişey kalmadı, uzun bi süre rahatım arkadaş, yeni takımlarda çok yakıştı, akrabaların çoğu apışıp kaldı, diyebilirim. Neyse ben biraz işime döneyim,bbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 aaa lüffen one o nası laf.sana yakışmıcakta kime yakışçak takımlar,akrabalara da teessüf ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 o konuda bende kendilerine kırgınım, 55 kiloyken bişey demiyolar, 84 olunca "sen nasıl bişeysin yaa" diyolar, bilsem daha önce alırdım 30 kiloyu.dfsdf ama takım elbise çok yakıştı, öyle böyle değil, parlak ceketi sattığıma değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 tabiki ! saksı değilsin sen en çok sana yakışıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 fat and proud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bazen 50 yaşında gibi hissediyorum. yo bazen yaşımda gibi hissediyorum, genelde 50 yaşımda gibi olmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 NE İNANILMAZ Bİ GÜN!!! hayranları İNANAMADI! kimse İNANMADI!!! gözlerine İNANAMADI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 son foto için dırnak işareti içinde açıklama isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi esas şunu bırakayım hürriyet üstünden link erkeklere dair 15 gerçek http://elifce-karalamalar.blogspot.com/2011/09/erkeklere-dair-15-adet-gercek.html son yıllarda okuduğum en kötü mizah olabilir. o kadar kötü ki çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 elifche :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ben yine tatile geldim ya eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben de çarşamba tatile gidiyorum ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dasaaa said: NE İNANILMAZ Bİ GÜN!!! hayranları İNANAMADI! çok üzüldüm ya,ben dün bunu sordum forumda,kimse cevap vermedi. acaip üzüldüm,tanımam etmem herifi ama üzüldüm işte. vay arkadaş ya,bu kanser çok yaygınlaştı,çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dasaaa said: NE İNANILMAZ Bİ GÜN!!! hayranları İNANAMADI! kimse İNANMADI!!! gözlerine İNANAMADI!!! nasıl olur böyle bişey inanamıyorum yalnız şu dudak yolma/yeme alışkanlığımı bırakmam lazım bi de millete kızıyorum yemesene tırnağını oha diye, tam bir armut düş ağzıma düş olayı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Saeros said: tam bir armut düş piş ağzıma düş olayı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi gittin ona mı takıldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ya yok, benimkisi de bir çeşit manyaklık, imla/yazım hatası gördüm mü düzeltme ihtiyacı hissediyorum. babamdan çok küfür yedim bu yüzden ve hala da yiyorum hem de bu yaşımda bile. ne yapayım, elimde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 XD AHAHAHAHAHAHAHAH lan clifton... o kadar damage report istedim yollamadı adam. şimdi nete koymuşlar yeaa.. çok mu gizliydi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar