kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sabah geç kalktın diye trip atıp ayrılan kız HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 erken kalkmadım diye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 düzelttim düzelttim ama bu gülmemek için bi sebep değil bu bile baya komik hahahahaha başka ne için ayrılmıştınız ? hepsi saçma sapan liseli tripleri biliyorumda en ilginci neydi şimdiye kadar anlatsana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gökalp en azından berkin ayrılacağı bir sevgilisi var... ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oh snap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: gökalp en azından berkin ayrılacağı bir sevgilisi var... ): abi ben adamın suratınada söylüyorum o kız gibi sevgilim olacağına olmasın cidden yani biraz terbiyesizliğede kaçıp bişi yazardım ama berk üzülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: gökalp en azından berkin ayrılacağı bir sevgilisi var... ):kes lan dumbuk. hayatimdan nefret ediyorum ben ya. sadece benim ustume yagmur yagdi. literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 berkin de ayrilabilecegi bi sevgilisi yok. kiz ondan ayrilabilir anca hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benle yarışamazsın ekojen şanssızlık konusunda. hiçbiriniz yarışamaz. HİÇBİRİNİZ HEMDE HİÇİNİZİNBİRİNİZBAYRAMETSİNÇÜKÜMÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benim en kısa zamanda ikametimi çanakkaleden istanbula aldırmalıyımki antalyada oy kullanmak mecburiyetinde kalıp erzuruma gitmek zorunda kalmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ustume yagmur yagdi abi cizgifilm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 senin oyun sayılmaz lan mundar @körmöt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sayılmıştır abi niye öyle diyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ne biliym gerizekalısın biraz o yüzden. mutlu ol diye kullandırtılar ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lan senin pause oyun bile sayilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi neden kıskanıyosunki benim zekamı onu anlamadım herkes tarafından kıskanılıyorum farkındayım ama sen arkadaşımsın lan itölüsü sen bari yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pasta said: lan senin pause oyun bile sayilmiyor. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA arasa yada bana kime dediysen komikti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sevdiğimden yapıyorum kerto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bambaşka bi muhabbet var şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bence en kaliteli muhabbeti görüyo sayemizde günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 senle benim yanyana olduğumuz yerde kaliteli muhabbet olamaz kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tamam biraz pis adamlarız ama yani bakınca diğer muhabbetlere göre baya kaliteliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @ mulgear sabah erken kalkmadın diye mi ayrıldı hahah cidden ayrılık sebeplerinizi yazsana bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kilibiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ohoo o yüzden ayrılık varsa daha neler neler vardır ya ben tahmin edebiliyorum zaten.yazma lan sen de yazarsan döverim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar