NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aquila said: senko, seni yanima alicam ben mudur olunca. hani bana hani bana
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 wastyrx said: Ben ortak oldum, elemanlar satmak istiyorlar tükkanı lan >.< Neyse güzel teklif alırlarsa satsınlar bence de, ne gerenk var. :/ dükkan dediği h&m bu arada
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 tr de h&m bildiğin hipster cenneti lan geçen tişört almaya gittim hipster yuvası
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 düzrenk tişört orda vardı adam akıllı gezerken girmiş bulunduydum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 h&m ne allahım ne kadar uzağım markalara :(
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fede said: bi tek orda mı vardı lan diğer mağazalarda V yaka vardı. sonra gap e baktım 29 lira lan bi tişört. 1 tane aldım oda rengini çok beğendim yoksa hayatta almam. sonra "belki" dedim "belki vardır burda" diye girdim ve cidden istediğim bütün düzrenk tişörtlerin hemen hemen her renginden vardı. ve baya ucuz lan aslında saçma sapan bi yer ama
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi aptal bi kız vardı, sabahın köründe istinye parkta h&m'e gidicem gibi bişiler diyordu. daha uyanamadığım için ne dediğini bile zor anladım. nihayetinde öğrendim ki varmış böle bişiler evet.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 eet bende istinye parktakinden aldım başka yerde varmı bilmiyomda gerçekten hipster yuvası ayakkabılar var, o ayakkabılardan evladım giyerse, o ayakkabıları giyer ağzına tekmeyi vururum ve red davası açarım o derecede.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fede said: hayırlı olsun yeni tişörtün kanka tişörtlerin olcak...
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 olm çok iyiyim istinyeparktan falan alışveriş yapıyorum sen düşün gerisini artık. ünlülerin yerinde...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 zenginsin bro! T_T biz genelde ikinci hatta üçünçü elcilerden giyiyoruz işte. fakirliğin gözü kör olsun
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sizede alıyım istiyosanız 1 kaç çift tişört büyüyünce kardeşinize verirsiniz oda giyer
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 amerikadaki süper evinin manzarasından baktığında gördüğün mağazaların ışıltısından ve parlaklığından görünmüyordur tabii..
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 karsi evin copunden sise alan bi adam goruyorum su an.
Öne çıkan mesajlar