kavurma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bugün karmaşık bir gün olarak tarihe geçecek günlük. Unutma. Her insan kendi kaderinde büyük rol oynar ama hiç biri sonunu göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sonunu düşünen kahraman olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 1000 kunduz T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ardeth said: http://3.bp.blogspot.com/_KUa5vN-iWt4/SR7Wd-x_13I/AAAAAAAAAVk/zMVZKrwWQ94/s320/jamir.jpg jamiryu Midem çok kötü gümbük. Saat 3 gibi çok eski bi arkadaşımla buluşucam. Akşama kadar beraberiz. Son 7 senedir sadece karşılaştığımızda "aaa canım naber muck muck" ötesine geçmeyen bi ilişkimiz vardı. Baalım nolcak. Bi de dün 20 kilo fazlası olan bi çocuk - pardon adam- bana 49 kilo ol dedi. Bu boyla 49 olsam belim kırılır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ay oyle olunca da insan konuscak bisi bulamio bi sure sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 dasaaa said: 1000 kunduz T_T kuduz hemide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 wastyrx said: Sonunu düşünen kahraman olamaz.. bunun söyleyen de kahraman olamaz keza sonunu düşünüyor ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 peki kahramanımıza sonradan bilgi veren bi 2. şahıs olsa. o dese sen bunu yap, bunu yapma. sen hiç düşünme. ben düşündüm hepsini falan dese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Göbeğim oluşmaya başladı çook çok hafifinden negzel dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yarın profesyonel kariyerimin ilk günü ama 6 hafta eğitim olacağından henüz öğrenci kafasıdan çıkamadım, daha kayıt dondurmam lazım rapor mapor ayarlamam lazım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 dasaaa said: peki kahramanımıza sonradan bilgi veren bi 2. şahıs olsa. o dese sen bunu yap, bunu yapma. sen hiç düşünme. ben düşündüm hepsini falan dese? bug buldun sistemde bence rapor et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 pogodi said: yarın jamiroquai olduğunu hatırlayınca ^_______^ oldum. ben gittim sizden önce eki eki. bizim köye bile geldi düsün! topalliyodu ama sahnede, adam yalan söylememis hohoho. saka saka tabi ki topallamiyodu. milow denen zirtapoz sizdeki konserde de cikcakmiymis? yuuu donnnnt nooovvvv yu donnnnnooov diye amma kafa ütülemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ismini yazmaya biraz uğraştıktan sonra googledan buldum. asit jazz yapıyomuş. asit jazz. asit... ben de ilerde asit klasik müzik yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yeni yaylı çalgım bazik saz ile ses getireceğim. fiçuuyüüüüü ZBAM ZBAM MZARARAA jojojojojojojuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşuuuşşşşşuşuşşşuş işte böyle bi sesi var harfler ile ifade edersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 vaniLLe said: pogodi said: yarın jamiroquai olduğunu hatırlayınca ^_______^ oldum. ben gittim sizden önce eki eki. bizim köye bile geldi düsün! topalliyodu ama sahnede, adam yalan söylememis hohoho. saka saka tabi ki topallamiyodu. milow denen zirtapoz sizdeki konserde de cikcakmiymis? yuuu donnnnt nooovvvv yu donnnnnooov diye amma kafa ütülemisti. benim bişeyden haberim yok. çok hevessizdim hatta bugün bi kıbırkıbır oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ayagi yüzünden konseri iptal ettiydi ya... canim. ayni sekilde ozzy osbourne konserini ben kacirmistim ama, aptal motosikletten düsmüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Günlük yarın okulun kayıt haftası başlıyor. Ben de bi kız yurdunun pazarlamasını yapıcam kampüste. Gelsin çıtırlar keh keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Isparta Süleyman Demirel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 günlük eu ampulu yasaklamış, led olanlar kullanılcakmış artık, önce 60w sonra diğerlerine sıra gelcekmiş. http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/eulightbulbban.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 böyle dolu bi hafta geçirmemiştim bayadır be günlük. iyi oldu. Kanada'da da uğrayacak kapımız var artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Hahah eyvallah kardeşim. Her zaman beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 vaniLLe said: ayagi yüzünden konseri iptal ettiydi ya... canim. ayni sekilde ozzy osbourne konserini ben kacirmistim ama, aptal motosikletten düsmüstü. amy konseride iptal olunca bi daha gelir diye bekledim hala ne durumda bilmiyorum iade mi artık umrumda değil lan amy = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar