Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 86lı kız ya benden büyük 2 yaş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 editledim ya banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 güzele güzel denir de, güzel diyip gecersin.... ama bellacigim, gözünün gönlünün acilmasi ilginc karsilanabilir halk tarafindan ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 karşılansın np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ama düsünsene tonguc isimli bickin bir delikanlinin gelip '' nurullah cok tatli ya baktikca gözüm gönlüm aciliyo'' dedigini, o cok bariz olurdu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 pics or didn't happen !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi mesela şunu yazman artniyetli bence, yani kaç senedir tanıyosun nası biri oldugumu bılıyosun ya da kaç senedir tanıyamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 nil isim bulma konusunda çok kötüsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahah uu beybi artniyet? benim geyik yaptigimin farkinda degil misin, askolsun. kac senedir sen de beni taniyamamissin o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bella şakalı tespitler yapıyoruz hemen kızıyosun sdfs ayı ve hayvanlar dedin misal geçen.ortada bişi yoktu oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 vaniLLe said: ama düsünsene tonguc isimli bickin bir delikanlinin gelip '' nurullah cok tatli ya baktikca gözüm gönlüm aciliyo'' dedigini, o cok bariz olurdu -.- tonguc diye bickin delikanli olamaz. nurullah isimli biri cok tatli olamaz. tonguc olsa olsa tumblr kizlarinin pesinden kosan hipster bi cocuk olabilir nurullah ta o sirada arkadaslari ile kahvede batak atiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ya birak. benim kitabimda olabilir, o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ve saklandıkalrı yerden aşk için mi çıkıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 tonguç diye isim mi var cidden lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 anasi o ismi koydu diye nurullah gay olamayacak mi, tonguc isimden mi kaybedecek hep. burda hak hukuk yok mu, nerde adalet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 nurullaha arkadaslari nur der zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Red said: bella şakalı tespitler yapıyoruz hemen kızıyosun sdfs ayı ve hayvanlar dedin misal geçen.ortada bişi yoktu oysa geçenki konu farklıydı da bunda kızmadım, ama bence paranoyaksın cidden, böyle kadınlar hakkındaki postların hep kötü niyetli, yani ne yaşadın bilmiyorum ama hiç iyi düzgün bi kadın yok herhalde çevrende. tespitlerine falan çok şaşırıyorum ben bazen biraz acımasız oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Açılımı allahın nuru olan bi isim nasıl gay olur lan tevbe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sen de cengizsin mesela, cengiz ismini tasiyamiyosun ama. böhöhöyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 nurullah gay olsa bile cok icten yasamasi lazim gayligini, disavurumu zor. ama mesela adi rifki olsa bi george michael estetigi ile gayligini disa vurabilirdi. rifki adli insanda zaten biyik vardir sakal da, deri kiyafetlere abanirsa zorlanmadar halleder. ama nurullah'in gayligini yasamasi cok cok zor. abilere gidip baska gayleri kovalamasi gerekcek fln, sarsici bir yasanti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Niye ne cengizsizliğimi gördün lan illa ceng bi etmem lazım cengiz han mı olmam lazım sapık gibi herkesle şeetmem mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 rulmanlara abaniyorsun abi, cengizliginden goturuyor bunlar. bi de bursalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar