Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Hay skeym foça yanıyo yine orman ya off inanılmaz keyif kaçırtıcı Kim yaktıysa allah bin türlü belasını vrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 oha focaya gitcektim bugun iyiki vazcaymisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Dışarısı cehennem gibi ya belki kendi yanmıştır. Küçük bi ihtimal ama O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 büyük patron foça ya gelmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Senin evini de kundaklatıcam sonra ucuza konucam eve dasaaa. Az kaldı dasaaa duy sesimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi ben mukavva karton kutu içinde yaşıyorum birini yaksan ötekine geçerim çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 5 helikopter 2 uçak bilmem kaç tane itfaiye söndürmeye çalışıyo.Ancak yok yani rüzgar var.Allahtan rüzgar diğer tarafa doğru değil o tarafa doğru olsa orman falan kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 İçindeyken yakarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dışı seni içi beni yakar bro.. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 vaniLLe said: kafam cok guzeeeel.yaaaaay yanimda kuzene sevgilisi evlenme teklifi etti zaaa ne diyom ya ben de bilmuyorum ehiy bunu rezil rüsva olmadan önce yazmisim belli! alkol komasina az kaldiydi valla, cok pis gg oluyordum. ama bu hayattaki misyonum henüz tamamlanmamis demek ki. zaten bünye kaldirmiyo. cok da icmedim, digerleri ne ictiyse ondan ictim! 1 jack n coke 1bucuk vodkaredbull. bu. he ama digerleri her haftasonu ortamslara akan, deli gibi icen tipler sdf biz alisik degiliz sidika olarak. bi daha icersem allah belami versin! zaten adini duyunca fena oluyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tatil gazı buraya kadarmış sdf. Baydım rapor yazmaktan düzeltmekten.. Az bi uyuyim diyorum ama bi dalarsam daha çıkamam sahuru ederim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 vaniLLe said: vaniLLe said: kafam cok guzeeeel.yaaaaay yanimda kuzene sevgilisi evlenme teklifi etti zaaa ne diyom ya ben de bilmuyorum ehiy bunu rezil rüsva olmadan önce yazmisim belli! alkol komasina az kaldiydi valla, cok pis gg oluyordum. ama bu hayattaki misyonum henüz tamamlanmamis demek ki. zaten bünye kaldirmiyo. cok da icmedim, digerleri ne ictiyse ondan ictim! 1 jack n coke 1bucuk vodkaredbull. bu. he ama digerleri her haftasonu ortamslara akan, deli gibi icen tipler sdf biz alisik degiliz sidika olarak. bi daha icersem allah belami versin! zaten adini duyunca fena oluyorum artik. eheh kiyamams is ve tatil dilekelrim devam ediyor benimde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi bi opera ayakta kaldı sanırım. autodesk çılgınlığına girdi bilgisayar. yenilerini kuruyorum şimdi 40dakikadır falan. her bişiyi kapattı yükleme. bi operam kaldı. canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Sorry, we encountered a technical difficulty while processing your request. Our technical team has been made aware of the failure and will be working to resolve it. Sorry for the inconvenience, please stop by at a later time. he later time'ım var zaten bro. dert etme sen. sen git, ben gelirim. zamandan bol ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Az önce başka bir müzik aleti çalmayı öğrenmeye karar verdim. Aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 günlük mehehe güneş gözlüğü alabildim sonunda. aklım diğerinde kalmadı değil ama cüzdamın da orda kalırdı onu alsaydım. bu aldığımın 2 katından fazla lan fiyatı yuh. aybetsem kahrolurdum sgsdfg. bi de acaip saçma dolaştım bugün, yoruldum. iyi geldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Günlük ya bana wow wrath of lich king al be. Eylül gelsin ödeyeceğim. Söz ya söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Günlük.. Kollarındaki façalardan çok kalbindekilerle ilgileniyorum ben.. İşin garip tarafı bana ne? diyemiyorum.. Yeni bir karmaşıklık ve ben. Bu buluşma ilk değil belkide pöh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 çok seviyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bugün çok fazla uyudum şimdi uyuyamıyorum, imdaaattt. sabah erken kalkıcm sözde, nah kalkıcam, uykulu uykulu gidicem işe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 günlük nasıl tatil anlayamadım,hergün maksimum 5 saat uyuyabiliyorum,sabah 5te falan anca uykum geliyo,ertesi günde saçma sapan bi saatte kalkıp kitap mitap okuyorum.yorgunum ama dinlenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yey! yarın berbat bi hafta başlıyor. 2gündür iştahım bile kesildi be. GRRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dasaaa said: GRRRRRRRRRRRRRRRRR kötü bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 HRRRRRRRRRRRRRRRRRR olsun o halde? olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar