Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

kafam cok guzeeeel.yaaaaay yanimda kuzene sevgilisi evlenme teklifi etti zaaa ne diyom ya ben de bilmuyorum ehiy

bunu rezil rüsva olmadan önce yazmisim belli!
alkol komasina az kaldiydi valla, cok pis gg oluyordum. ama bu hayattaki misyonum henüz tamamlanmamis demek ki.
zaten bünye kaldirmiyo. cok da icmedim, digerleri ne ictiyse ondan ictim! 1 jack n coke 1bucuk vodkaredbull. bu. he ama digerleri her haftasonu ortamslara akan, deli gibi icen tipler sdf biz alisik degiliz sidika olarak.
bi daha icersem allah belami versin!
zaten adini duyunca fena oluyorum artik.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

vaniLLe said:

kafam cok guzeeeel.yaaaaay yanimda kuzene sevgilisi evlenme teklifi etti zaaa ne diyom ya ben de bilmuyorum ehiy

bunu rezil rüsva olmadan önce yazmisim belli!
alkol komasina az kaldiydi valla, cok pis gg oluyordum. ama bu hayattaki misyonum henüz tamamlanmamis demek ki.
zaten bünye kaldirmiyo. cok da icmedim, digerleri ne ictiyse ondan ictim! 1 jack n coke 1bucuk vodkaredbull. bu. he ama digerleri her haftasonu ortamslara akan, deli gibi icen tipler sdf biz alisik degiliz sidika olarak.
bi daha icersem allah belami versin!
zaten adini duyunca fena oluyorum artik.

eheh kiyamams

is ve tatil dilekelrim devam ediyor benimde :/
Sosyal ağlarda paylaş

Sorry, we encountered a technical difficulty while processing your request. Our technical team has been made aware of the failure and will be working to resolve it. Sorry for the inconvenience, please stop by at a later time.

he later time'ım var zaten bro. dert etme sen. sen git, ben gelirim. zamandan bol ne var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...