dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bi yorum yeni diziler üzerine: Do all new shows have to be chick cop/lawyer/investigator/etc etc? Did I miss a new law being passed? -adam haklı be bi twitt: My top is see through and my right nips been hanging out my bra the whole journey. -O_O bi şi: one afternoon as he was stealing wifi behind the public library a dog ran by and licked his hand. later he realized that in those 15 seconds he already loved the dog more than he would ever love himself. -T_T ha bi de a book like this ne güzel bi şarkı hah. http://www.youtube.com/watch?v=yEZXt5faVMI çayımı içip güç toplayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Günlük çok mutluyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 BWHAHAHA! YOOO ADRIAN I DID IT... yani kismen! azcik güleyim ya, hakettim. HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 olm hayirlisi lan olursa cok guzel olur harika olur walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 evet evet, düsüncesi bile süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 now i have test results ho-ho-ho thx to vanille bi sonraki kısımda bu resultları kullanarak binanın asansör boşluğunda monitör ile c4 patlatıcam http://www.youtube.com/watch?v=0si6wsZWn6g ne muhteşem bi film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 said: thx to vanille ne demek, ne demek... her zaman. ama. einhängeverbindungen stielsiegment, Anschlußsteifigkeit bidi bidi insaat sektörüne torpilli amele olarak girebilirim galiba artik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 OO HAYIRLI OLSUN DÜĞÜN NE ZAMAN ALTIN DA PAHALIYKEN ARADAN ÇIKARCANIZ Dİ Mİ ÇAKALLAR EHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 vaniLLe said: said: thx to vanille ne demek, ne demek... her zaman. ama. einhängeverbindungen stielsiegment, Anschlußsteifigkeit bidi bidi insaat sektörüne torpilli amele olarak girebilirim galiba artik! abi kelimelere bak ahahahah. bu dilin en güzel ve en iğrenç yanı bu. ağhnşhuluğssstaağğiifiihhhkk-kkaaaiiittt. böyle bi fonetik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dilin guzel tarafi yok ama o igrenc tarafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 asma bağlantısı sap segmenti diğeri de bağlanma rijitliği di mi sdfklşsdf bi bok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bi ara benim de öğrenmem gerekiyo bu dili ya yaz okulundan sonra aradan çıkarayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tam öle değil ama ahahaha yakın gibi. sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haydi millet canlandırın günlüğü 3000. mesaj geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Pasta said: Bi ara benim de öğrenmem gerekiyo bu dili ya yaz okulundan sonra aradan çıkarayım bari aradan cikcak bisi degil abi aradan cikarayim dedikte araya kaciyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben daha güzel cevirdim. >.< SIMDI BI BAGLANTI VAAAAR ONLARI BIRBIRINE BAGLIYO!!! annadin mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bişey yok 3 hafta sonra okurum hitlerin kitabını orjinal dilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 senko said: Pasta said: Bi ara benim de öğrenmem gerekiyo bu dili ya yaz okulundan sonra aradan çıkarayım bari aradan cikcak bisi degil abi aradan cikarayim dedikte araya kaciyor :( abi okuması bile çok zor. hani nil olmasa zaten ben kasmazdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ekmekcim basla 3 hafta sonra geldigimde akkusativ, dativ diye hickirirken bulcam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 3hafta sonra.. İNGİLİZCE NE YÜCE Bİ DİLMİŞ TANRIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Herausforderung akzeptierte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Sie Gelee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bu breivik olayında bizimkiler de almancaya kaydılar çokkültürlülük demişler. kelimeler öle zor oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 fonetiği çok enteresan abi, hani iğrenç falan derler, iğrenç değil de fransızcayla falan çok rahat kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar