NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Günlük işsizlik çok koyuyor 1 yıl oldu hala iş yok varsa tanıdıklarınız bursada gıda müh iş arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İşten eve gidene kadar bütün gün eve gider gitmez yatıcam çok uykum var çok yorgunum çok bitkinim kesin eve gidince uyurum sonra yarın kalkarım dinç bir şekilde süper olur müthiş olur falan diyorum. Eve gidince bilgisayarın başına geçip 1de yatıyorum sorna 6 buçukta kalkmak koyuyor dıyorum. Neyse cuma son sonra cumartesi tatile gidiyorum 23 eylülde tatil biticek galiba ya da oyle eylüllü bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Gerizekalı diğer stajyer kız yüzünden bütün işleri bana yüklüyolar lan. Yarım yamalak yapıyo ya da tamamen yanlış yapıyo her şeyi. Bana baştan yaptırtıyolar onun işini. Bi de kendi işlerim var üstüne. 3 saattir de facebookta takılıyo. Ağzını burnunu kırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 1günde bitireceğim işleri çıkan aksilikler nedeniyle hevesimin kaçıp 2 haftada bitirdikten sonra yaşadığım sevinçle birlikte foçaya tekrardan dönüyorum günnük. 2gün sonra gelicem ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ankaradaki son 2-3 günüm,mutluyum o yüzden günlük.sonrasında ne yapıcağımı bilmediğim içinde bi boşluktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 az kaldi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dur anlam kargaşası olmuş bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 anlam kargası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yatagından çıkmak için kahvaltıyı hazırlamamı bekleyen bi annem var.bu saate kadar yatsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya ayakta uyuyorum. başlıycam oyununa da arenasına da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 evet hasta yatmama bile insaf etmeyen anne hala klima altında yayarken, babam bişeyler hazırlyp yatagıma getirmeyi teklf etti gelir gelmez. Beni bırak kaç kurtar canını demek istedim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 e aciklayin artik su sinav sonuclarini it herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 neden ama? http://www.haberturk.com/medya/haber/652057-dudak-ucuklatan-maas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 küfrettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hangi denyo izliyo lan bunun yaptığı programları 15 milyon vay anasını biz 1 milyon kazancaz diye takla atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 biri bana niye yarına yazmam gereken 10 sayfalık kağıda başlamadığımı açıklasın tane tane >:D<:(:?::o:D:)-D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gülümsemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yazdım valla ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gözlerini aç... hastir çok aydınlık lan geç mi kaldım? telefonu aç... yaklaşık 1 dk boyunca boot etmesini bekle. hah açıldı saat kaçmış lan??? 6:12. eh be yine uyanamadım hay +%&'^+£$#£{[! neyse 6:30a kadar yolu var uyumaya devam... ... DÜÜT DÜÜÜÜT!!! aniden gözleri aç hasktir lan ne kadar uyudum?! yattığın yerden kalkmadan paldır küldür telefonu bul. oh be ulan uyuya kalacaktım az daha saat 6:28. kalk! giyin, diş fırçala. WC falan... 2 dk biligsayara bak torrent inmiş mi diye. ekranı kapa, çantanı al ayakkabını giy ve çık. yaklaşık 10 dklık yürüyüş... hay lanet, buggün perşembe, pazar var ulan! küfrede ede pazar saçmalıklarının arasından geç. 2 dk tren bekle. acaip sıcak bu arada, terlemeye başla. tren geldi. trene bin, en boş vagon haha :D karşılıklı boş koltuk bul, ayaklarını karşıdak koltuğa uzatıp otur. radyo, müzik s. dinleyerek ofise gel. durağa gelince trenden in. ofise giderken simit al. ofise geldin artık. bilgisayarı aç. meyve çayını al, klimayı aç... hah bilgisayar boot etti. Opera, Thunderbird, Pidgin, Winamp... ... Patiye gir. Günlük topiine yaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 derse gitmesem mi ya daha uyumadim. ama konu spartan'ya gidiyim bence derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mr_Hand said: gözlerini aç... hastir çok aydınlık lan geç mi kaldım? telefonu aç... yaklaşık 1 dk boyunca boot etmesini bekle. hah açıldı saat kaçmış lan??? 6:12. eh be yine uyanamadım hay +%&'^+£$#£{[! neyse 6:30a kadar yolu var uyumaya devam... ... DÜÜT DÜÜÜÜT!!! aniden gözleri aç hasktir lan ne kadar uyudum?! yattığın yerden kalkmadan paldır küldür telefonu bul. oh be ulan uyuya kalacaktım az daha saat 6:28. kalk! giyin, diş fırçala. WC falan... 2 dk biligsayara bak torrent inmiş mi diye. ekranı kapa, çantanı al ayakkabını giy ve çık. yaklaşık 10 dklık yürüyüş... hay lanet, buggün perşembe, pazar var ulan! küfrede ede pazar saçmalıklarının arasından geç. 2 dk tren bekle. acaip sıcak bu arada, terlemeye başla. tren geldi. trene bin, en boş vagon haha :D karşılıklı boş koltuk bul, ayaklarını karşıdak koltuğa uzatıp otur. radyo, müzik s. dinleyerek ofise gel. durağa gelince trenden in. ofise giderken simit al. ofise geldin artık. bilgisayarı aç. meyve çayını al, klimayı aç... hah bilgisayar boot etti. Opera, Thunderbird, Pidgin, Winamp... ... Patiye gir. Günlük topiine yaz. :D sabah 7 ye alarm kur. çalsın ertele 10 dk. bi daha çalsın bi daha ertele. bi daha bi daha 8 e kadar yolu var. 8 de kalk. duşa gir hemen çık. gömlek pantolon giy. dışarı çık. 3 dk. yürü servise bin. 2dk. sonra servisten in. ofise gel. 8.27 de her gün işe girişte kartını bas. kahveni al. sigaraya çık. geri gel. emaillerle birlikte paticiği aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 olm nasi calisiyorsunuz siz ya direk patiyi acmalar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sonra turkiye niye ilerlemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar