HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Seele said: karsimda oturan gercekten salak bir kiz. Bunun hayat boyunca erkek arkadasi olcagini sanmiyorum. Hic bir sifati olmadigi halde "ben ne dersem onu yapacaksin" demesi, bence is yeri kültürüne uymuyor günlük. isyerinde tecavüze kac yil yerim. kaç yil yersin bilmiyorum ama eğer rüya gördüysen benim açtığım ::rüya günlüğü:: adlı başlığa yazabilirsin, serin hikayelerini psikanaliz yaparak bekliyor olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yok abi bildigin kaba ve arogant kiz. keske rüya olsa. moralimi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 üstüne kahve dök yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ay salak. update mi gelmiş bilmiyorum bağlantıyı kabul etmiyor. baktım evet update gelmiş. indir update et de.. 10dakika sonra. are yousure you want to delete all ypour data? NO Tamam o zaman kurmuyorum.çalıştırtmıyorum da ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hmmm baya güzel zannedersem hatun... haughty mistress ha? pic pls... edit: ya dasaa bi çık aradan be yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 haugthy yazarken beni mi düşünüyordun diyeceğim de haughty ne olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya var ya burnu kalkık, küstah anlamında... yanlış mı hatırladım kelimeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yok ya bence gideri yok, hafif kilolu. bi gözleri güzel mas mavi. yoksa sari sari biyiklari var bir günde agda yapip gelmez. Abi is yerinde bi ikimiz variz neden böyle yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu kadar duygusal yazmı olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sana olan aşkını baskılamak istemesi strese sebep olmuş kızda. otur konuş bence. bana hayran olman normal bebeğim.. ben de bana aşığım. de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 günlük ilk defa böyle oldu ya, niye böyle oldu. böyle olmazdı hiç. hayretler içinde kaldım. garip oldu genelde böyle olmazdı çünkü. ondan şeeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 fenris said: ya var ya burnu kalkık, küstah anlamında... yanlış mı hatırladım kelimeyi? yok benden küstah olmaz diye öle dediydim :[ download yapıyorum yaaa.. proğram indiriyorum 3paketin 1i.. 1saat kaldı diyor :( 14 kb-sec ile geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 fak yu fak yuuuuu fak yu tamam mi hayir psikolojim bozuldu resmen. bole ruya mi olur ? topik bile aciyodum ruyamda napcagimi bilmiyorum diye sdf korku filmi gibi. gozler pert oldu.. gune igrenc bi sekilde devam ediyoruz had hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 lanet olsun.. yine rüyasında beni görmüş...:( sorri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 onemli degil, bi daha olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 saka yaptim! sevgi kelebegim olur mu hic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 teb <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 nil <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 muhaha derse gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben de gitmedim. ama içimde çok kötü bir his var. resmen gitmediğimden vicdanım rahat bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 şu anda o 3d printerlara ihtiyacım var işte. laptop'un altını tarayacaksın mis gibi. sonra alt tarafındaki soğutma kısmına ek delikler açıcam. kapağı değiştireceğim. alt kısmının da 4kenarında miniklego gibi ayaklar ekleyeceğim. sonrasnda bi de heatsink gibi bişi yapıp 2-2.5cm kalınlığında bu lego ayaklara takılır halde içinde dev bi fan ile takıcam.. tertemiz. alet o kadar sıcak ki terletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çok sıkıldım lan. zaten sıcak. gelecek ay tatile kaçayım diyorum. tatil planı yapmak bile zulüm geliyor. ooof biriniz bi plan yapın, onu uygulıyım... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 nefret ediyorum sıkıldım uykum var yorgunum basım agrıyo üsüyorum ama ter bastı bir sürü işim var nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 indirdiğim proğram çalışmıyo XD az önce bi de kızın birinin telefonu bebek gülüşü olarak çaldı iyice sinirlerim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar