Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Benim evin önünden kalkıyo aslında bu güzelyalı sandalları da işte avrupada bırakıyo x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kadikoyde de birakiyor olabilir yamulmuyorsam fakat bir kurtkoyoid olarak anliyorum, eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ekmek bursada yaşamak sana yakışmıyo. luxemburga fln taşın ya. lux yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 düzenimi bozmak istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Aha peynirli tatlı sevmeeyen adamda bursalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 çok sıcak ya bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sevgilisi olana yazana meric diyoruz da sevgilisi varken yazana SERRRRRRRRREFSIZ mi diyoduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 rrsssppp coccccııı diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 eve geldim yarin champs elysees var, cok heycanliyim boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Buralar guzelmis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 almanyada misin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oyle olsa niye desin buralar guzel diye aslinda almanlar fransizca konussa bayaa guzel bir yer olabilirdi oralar almanca disinda hangi dili kullansalar guzel olurdu aslinda. ama almanca, ohh almanca olmuyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 senko fransada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yok lan ama su fransa bisiklet turundan sonra gidesim var yeminle turlara fln bakiniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bisiklet turu ne lan sjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Hollanda virajına gitmek lazım seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahah onlar tam bir cilgin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Sarı mayonun (adını hatırlamıyorum) geçerken FUCK YOU FUCK YOU diye bağırışı efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 o sira thomas voecklerdeydi sari mayo artik adama ne dedilerse rage'e soktular guzelim adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 vaniLLe said: sevgilisi olana yazana meric diyoruz da sevgilisi varken yazana SERRRRRRRRREFSIZ mi diyoduk ? niye içerlendin ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hic. laf olsun diye. senko said: oyle olsa niye desin buralar guzel diye aslinda almanlar fransizca konussa bayaa guzel bir yer olabilirdi oralar almanca disinda hangi dili kullansalar guzel olurdu aslinda. ama almanca, ohh almanca olmuyor malesef butthurt! almanya güzel, yasanilasi bi yer gayet. git bi berline, münihe, hamburga.. standart aksansiz almanca aka High German da öle fena degil abartiyosunuz! ha ayrica wasty demisti kölne gitcem die, ondan didim. güzel diyince akla gelen ilk yer almanya oldugundan degil coksükürins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 EINBURGERUNGSZUSICHERUNG alip geliyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ein burger kısmından sonra ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ebayde olmayan paramla durmadan bisiler teklif ettim, karsidaki israrci cikinca korkup alt+f4 yaptim! param yok ya napiyorum ben =7 parental control lazim bana, böyle gitmez. daha bugün online shopping yaptim yine üü. neyse ki hamdolsun teget gecti. baska seylere sariyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar