Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

bu muhabbet aklıma şunu getirdi

".. dostum mistik bir isim bulmalisin kendine. mesela benimki lord of the nights, aytunç unki dragon master, suphi ninki blind guardian. anlamlari nelan bunlarin dedim. off sükrü... benimki gecelerin efendisi, aytunçunki ejderha efendisi suphinin kide kör bekçi. zikerim lan gidiyorum ben. kör bekçi nedemek ulan. hem ben tiravestimiyim gecelerin bilmemnesi filan dedim. sinirliydim ve serçe parmagim titriyordu. .."
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

bu muhabbet aklıma şunu getirdi

".. dostum mistik bir isim bulmalisin kendine. mesela benimki lord of the nights, aytunç unki dragon master, suphi ninki blind guardian. anlamlari nelan bunlarin dedim. off sükrü... benimki gecelerin efendisi, aytunçunki ejderha efendisi suphinin kide kör bekçi. zikerim lan gidiyorum ben. kör bekçi nedemek ulan. hem ben tiravestimiyim gecelerin bilmemnesi filan dedim. sinirliydim ve serçe parmagim titriyordu. .."

ahahah çok iyi bunun aslı nerde sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bende böyle bir akima kapilmistim birzamanlar... üst mahalleden 3 tane çocuk frg midir ondan oynuyolardi. nasi bisey lan bu diye danisdim çocuklara. off sükrü mistik bir alemin karanlik odalarinda yitip gitmek gibisi yok inan bana dedi çocuk. gel sende bize takil ve elamdoria diyarlarinda bizimle engin maceralara atil dediler. o ne lan diye cevap verdim. elamdoria... bizim dünyamiz gölgeyle isigin savas alani, meleklerle seytanin satranç tahtasi... dur bi ayakkaplarimi kapinin önünde biraktim çalmasinlar dedim ve ayakkabilarimi içeri aldim. tekrardan bunlarin yanina gittigimde bunlar zar kagitlar magitlar biseyler yapiyolardi. kendine bi isim bulmalisin dedi bana toybars. sükrü diye ayni atiklikle cevapladim. püheheheh diye gülerek etrafimda dönmeye basladilar. sükrü mü püheheh yok kazim pühehe yok yok mahmut püheheh. oturun lan oturdugunuz yerde diye bagirarak üstünlügümü ortaya koydum. sükrünün nesi var ulan diye gürledim. ortalik sakinlesti ve ilk konusan toybars oldu. dostum mistik bir isim bulmalisin kendine. mesela benimki lord of the nights, aytunç unki dragon master, suphi ninki blind guardian. anlamlari nelan bunlarin dedim. off sükrü... benimki gecelerin efendisi, aytunçunki ejderha efendisi suphinin kide kör bekçi. zikerim lan gidiyorum ben. kör bekçi nedemek ulan. hem ben tiravestimiyim gecelerin bilmemnesi filan dedim. sinirliydim ve serçe parmagim titriyordu. ama çocuklarin ismarladiklari pizzayi hatirlayinca biraz daha kalmaya karar verdim. bir ingilizce sözlük rica ettim. sözlükle ilk kez tanisan her türk gibi hemen sik, ****, piç, *u gibi kelimelerin ingilizce anlamlarina baktim. tamam benim adim fucker dedim. vuuuvv harika dedi toygar ve omzuma yumruk atti. pizzayi hatirladim ve tepki göstermedim. nasi oynaniyo lan bu dedim. izle ve gör diye cevapladi aytunç. suan bir zindandayiz ve etrafimizda 3 ejderha var dedi toygar. sonra sira aytunça geçti. dragonball atagimla ejderhaya magic mana diablo damage thunder madnir. yeter lan diye çigirdimi hatirliyorum. aldim bunlarin zarlarini bi bardak suyla birlikte yuttum. sonra da kaçtim evden.
ejderhanin da amoga goyuyim
mizraginin da amoga goyuyim.bunelan
amaci ne lan bu oyunun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...