Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden kovuldum :(

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ya beyler akıl verin ne olur babam evden kovdu beni :( ulan ünide istediğimiz bölüm olmadı (ingilizce öğretmenliği) adam çevirmenliğe gir dedi girmedim diye o zaman çalış dedi para kazan dedi iş bulamadım a.q şimdi de evden kovuldum sayılır. 1 hafta zaman verdi :( her gün evden 9 da naşlıycaksın akşam 8 de gelceksin çekiyor iş bulmadan geldiğin günlerde gözüme gözükme çekti bi de ne yapcam ben şimdi ya hay anasını sattığımın adaletsiz dünyası :([signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

mc donald's veya burgerking de işe gir
bir yandan da öss kas

al sana cillop iş

tabii önerim burger king tabii ki
hem bu yerlerde ücretini de tam alırsın hem sigortan da olur[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

:D abi macro yapmasam ya yok almıyorlar işe part time diyom almıyorlar :([signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

hergün beylikdüzünden (tatilyanın ora) kadıköy biraz yakın olur nese zaten cafede değil evdeyim babam dışarı çıktı bende eve geldim en iyisi hamburgerci olcaz desene :()[signature][hline]Msn : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

yani artık bir şekil yapacaksın... taksimde de alternatifin çok
hatta sultanahmetteki cafelere ge gidip bakabilirsin
yani çözümlerin burada sen birini seçeceksin[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede elemean arayan çok cafe var.
yada herhangi biyerde satış elemanı olabilirsin,çoğu yer eleman sıkınıtısı çekiyor çünkü.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

eh, 6 ayda alacağın PARALI bir sertifikayla 4 senede alacağın üni diploması aynı değildir herhalde.. "oo sistem mühendisi" diye hemen işe almazlar. ayrıca çok para onlar. öss + çalışma senin için çok iyi olur. hem aranız düzelir hem de ailene ekonomik olarak katkıda bulunmuş olursun.

bu arada "bana yapsalar intikam alırdım" gibi lafları söyleyenleri kınıyorum.[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

babacumun öneerisi çok güzel bence

bende öyle bişi olsa marangoz dükyanı açardım :) önce tanıdıklarıma giderdim para kazanırdım biriki iş yapıp sonra büyütürdüm
ekipmanlarıda tamamladık zaten çok az şey eksik:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 15 Eylül 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
Dua etsin benim gibi bir oğlu yok.

Olm aleksi tuttum seni. Lan senin gibi şirin olm olsun yanaklarını mıncık mınck yaparım len.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...