BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 şurada sağda v solda olan gri bölgeleri renklendirmek veya grafik koymak mümkün mü?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 şölye diyeyim o zaman.. o gri bölgede şu resim gözksün istiyorum http://4.bp.blogspot.com/-G0De4mG9UAg/TdHXv2_zOrI/AAAAAAAAAJs/_mpDkwplV10/s1600/A+Road+in+the+Sky_romadhon_byar.jpg olur mu?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 :/ çok sıkıcı duruyor rengini dğiştiremiyor muyuz? hani açık koddur fln.. aradım mamafih bulamadım
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 aha bu resim şey lan hani gözlerin bozukken doktora gidersin de böyle uzay kasa bi aleti deliğine baktırırlar ya çeneni falan dayayıp sonra o sırada bu resim böle bi bulanıklaşır o resim bu.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 pencereyi kucult, masaustunu gor kenarlardan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 @aq: abi aynen onu yaptım biiyor musun başka çare bulamadım AHAHAHAH @cuce: önce paragraf sonra fapfap önce paragraf sonra fapfap önce parafraf sorna fapfap..
Öne çıkan mesajlar