Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Izmırlı arkadaslar bılırler ksk ıle bornovanın mesavesını tam ıskelenın onunden tam bornova buyuk mıgrosa kadar yurudum paramız bıttı kentkartım dolu ıdı hersey tam harcama sekılde planlamıstı ama kentkart bozulunca yurumek zorunda kaldım kac km yurumusumdur acaba ?[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hadi bu rekora bi isim verelim[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Oh saglam yurumussun be. Kaç saat sürdü[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashmere Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 biz de arkadaşla sabaha karşı 4'e 20 kala tophaneden ulusa yürüdük 2 saat 20 dakika boytunca.. barbaros bulvarından çıktık.. orda 10 dakka bekleyip de akatlara yürüdük..[signature][hline] May the Gank be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: BlaCk_DmC, 16 Eylül 2004 01:05 tarihinde demiş ki: Oh saglam yurumussun be. Kaç saat sürdü 2 saat surdu[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 helal iyi yurumussun, bende bi kere konaktan narlidereye yurumustum, ama parasizliktan degil sarhosluktan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 10-12 km falan yürümüş olman lazım 2 saatte.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 2 saatte 12 km yuruyosan iyi yuruyosun yani balkan sampiyonusun yurume konusunda[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben zevkini yürüom bazende hiç güzel olmuo :) [signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Eylül 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hell olsun[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 saol[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Harbiden helal olsun.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 12 km + 2 saat . :hmm: aferin başaracan :-p bu arada harbi tebrik ederim :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Hm ne kadar rekor olur bilmem ama istanbulda kar yağdığı gün Altunizade'den Levent'e yürümüştüm. Yani kıta bile değiştirdim :P. Madalyamı isterim ayrıca :D[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abı ne bıleyım normal hızda yurudum[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 1 günde,dağ taş arazide,40 küsür km yürüdüğümü,ayaklarımın su toparlayıp ertesi gün okula gittiğimi hatırlarım :Pp[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben kadıköyden maltepeye yürümüştüm. hı bi keresinde de yaz kampında uludağ otellerden zirveye çıkıp geriye dönerken yolun yarısını koşmuştuk. war mı arttıran.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kar yağıyodu bi de(uludağda deil). hadi kapışalım :O[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abim kartal'dan erenkoy'e yurumustu.. 3.5 saat surmus :P 20 km falandi saniyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 az daha kasıp kilyosa gitseymiş işte kahvaltıya.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: onurf, 16 Eylül 2004 02:30 tarihinde demiş ki: Hm ne kadar rekor olur bilmem ama istanbulda kar yağdığı gün Altunizade'den Levent'e yürümüştüm. Yani kıta bile değiştirdim :P. Madalyamı isterim ayrıca :D Hade Lan :lol: citti misin?[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 BEn en fazla eminönünden mecidiyeköye kadar yürüdüm istanbulda, izmirde de çarşıdan atatürk meydanı mı ne vardı oraya kadar :lol: ankarada çankayadan gölbaşına kadar bisikletle gitmiştik :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 walla ben 30dakika molayla 11 km mesafe yürümüş ve gelmişimdir.. o günü hiç unutamıyorum :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 At gibisiniz maşşallah :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mumcunun cenazesinde sağanak yağmur altında 7-8 saat boyunca bir durup bir yürümüştük. Bütün güzergahı hatırlamıyorum ama ertesi gün hastaydım onu biliyorum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar