Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bu topic altından patilerle oynadığınız replaylere link verebilirsiniz , replay upload etmek için : http://again.at/mesknet adresindeki replay upload sistemini kullanabilirsiniz[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 replayler nasıl oynatılıyor? .rep diye bi dosya halinde buldum ben[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 oyunda , single player dan play replay seçeneği var , ama replayleri oynatabilmek için son patchleri yapmanız gerek[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 sc klasorunu ac . mapse gel orda replays klasoru olacak tabii daha once replay kaydettiysen kendi makinanda . eger yoksa kendin basitce bir klasor ac adini replays koy. daha sonra netten cektigin repleri bu klasore at . single player a gel orda play replay secenegi var . ordan sec oynat .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Burdan wcg 2003 elemelerini indirebilirsiniz[signature][hline]Game experience may change during online play...
Öne çıkan mesajlar