lostland Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben zorm.dll dosyasını server için yapılan herşeyi yaptım sonra invul olanların isimlerinin sarı olmasını istiyorum ama benim ismimin başındaki GM gitti sadece ismim yazıyor ve ismim mavi olarak görünüyor invul olmama rağmen ne yapmalıyım ?
Brook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 .privshow 1[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Neden fake acaba.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 zorm.dll kurunca kendisi ek ozellik preffix suffix ekler bu yüzden gm lord/lady yazıları gider o yüzden kendin ekleyeceksin tag.name.preffix GM gibi lordluk işini ise oyuncunun fame 9999 olunca yapackasın preffix = oncesine ekler nickin suffix = sonrasina ekler[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
Öne çıkan mesajlar