alkansas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Destlerin karanlık dünyaları içimi bunalttı.Biraz order takılam dedim ve wl açtım.Lvl 12 de.Karizması oldukca yüksek geldi bana.Ancak nasıldır gerek sec'de gerek rvr'de?Okey oynasa mesala,işlere mi kalır,yoksa okey mi vurur?Yoksa sadece koltuk altını mı taşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 tas calar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: tas calar. Hadi ya.Shoulderına bayılmıştım oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 t4e kadar kral aslında ama t4de cok iyi gear ister. renown alana kadar dp + tyrant 70den sonra sove setleri şart yoksa adam kesemediğin gibi cart diye ölüyosun ama gerçekten oynaması çok eglenceli hele alt tierlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Aman aman böyle bir karaktere rr kasıpta hayatdan soğumaya değmez. Daha eğlenceli sınıflar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 beyaz aslan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ya şuan dest de dok oynuyorum.Dok teke tekte çok imba.Bazen teke tek kaldığımda kendime heal atmıyorumki eşitlik olsun diye.Order tarafından birşeylr kasayım dedim.Mapleri olsun,itemları olsun çok daha göze hoş geliyorlar.Onun için wl tercih ettim.Wl ile biraz ilerleyince dps yetersizliği bariz gözüme çarptı.Şimdi gidecem ib kasıcam,oda imba.Neyse ben en iyisi dokla devam edeyim.30-40 yaptım classı.Rr kasmak zor gelmese nekadar ezikte olsa wl devam ederdim,ama gerçekten rr30 dan sonra,çileye dönüşüyor.Ki bunun 110'u var. Paylaşımlarınız için elinize sağlık,teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 wh/we oynamadan hiç bi dpse imba deme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar