liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://uncrate.com/p/2008/05/imperial-pint-glass.jpg Şundan 9 tane içtim 1.5 saat içinde arkadaşla birlikte. problem şu ki onun yarın bir işi yok ve yatmaya gitti, normalde bu benim için de sorun yaratmazdı ama yarın depoya gerekli uni eşyalarımı eşyamı verip ülkeden ayrılacağım fakat yeterince ayık değilim. ne yapmalı. kafayı ne toparlar? kahve önermeyin.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 "gerekli uni eşyalarımı eşyamı verip" bu kadar ayığım işte.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 vaniLLe said: buz gibi dus. birini yıkamıştık böyle de cocuk zatüre falan oluyordu. ayıltır diyorsanız dalacağım duşa.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 şunu da ekleyeyim son 24 saattir uyumadım. malum finaller falan.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 red bull falan nasıl etkiler? alkol reaksiyona girip kafein komasından ölmeyelim. sorunu daha basti açıklayayım: kafa biraz iyi ve neyi geri götürüp neyi depoya vereceğimi ayırt edemiyorum ama kendimdeyim. sakinim.SAKİNİM. lan :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 atla dusa ya ne zatürresi bu havada, kurulanirsin hemen bisi olmaz. ya da en kötü kusmaya calis.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yarın işin varsa niye içiyosun mal mısın sen? bol bol su iç biran önce yat sabah da bi duş al bas kafeini.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 liberal said: vaniLLe said: buz gibi dus. birini yıkamıştık böyle de cocuk zatüre falan oluyordu. ayıltır diyorsanız dalacağım duşa. yıkadıktan sonra kuruladınız mı?
liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 pastacığım finallerden çakma ihtimalim vardı, kafayı dağıtmak lazımdı ve bu yol kullanılmıştı. eşyalarımı zaten yarın sabah 9 - 12 arası götürmem lazım bi şekilde. uyuma durumum pek yok. neyse doktor beni kendi halima bırakın dedi.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ohoo daha çok varmış ona yat uyu bişeyin kalmaz sabaha. bi daha kafa dağıtıcaksan viski iç, sabahında en az yoran içki.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 of abi not fakin helpin me. neyse ayılıyorum zaten hafiften. bu konuyu hiç açılmamış gibi saysak. meselam
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 geçen 18 tane bira içtim bişey olmadı
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ben de diyodum fistan ne zaman gelecek...
liberal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Vingthor said: tuz+limon+soda bi 30dk ya gider alırım
Öne çıkan mesajlar