sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Altec Lansing ACS-56 model speaker setimi satıyorum uydular 9'ar Watt, subwoofer 35 Watt, toplam 70 Watt. Altec Lansing'i bilenler bilir, bilmeyenler için şöyle özetleyeyim. Creative ile kıyaslarsanız bu markayı, Altec'e küfür etmiş olursunuz. hele mesela creative 4400 gibi bir set ile kıyasa bile değmez. fiyatı hakkında birşey diyemiyorum, çünkü türkiye piyasasında artık bulunmuyor. 1.5 sene önce 130 dolara mı ne almıştım. sizler fiyat veriniz, ben de ona göre kararımı vereyim...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hoparlöre ihtayicım var nerden bulsam ne etsem diye düşünüyordum ki bu topiği gördüm. ama bu fazla iyi bana, şöyle 50 milyonluk falan bişey yok mu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 70$'a Creative 4400 al birinci_ben, ondan aşağı 4+1 kurtarmaz. Yok o kadar da veremiyorum dersen 2+1 falan al dandik 4+1, 5+1 alma sakın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben de benimkini 100 milyona satıyorum bu arada arkadaşlar. 4400'den bariz bir şekilde daha iyi olduğunu da belirtiyorum yine. İsteyenler her türlü review sayfasını okuyup görebilirler.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Tabii Sabo 100'e satıyorsa onu alman daha yararına olur çünkü 4400 çok süfer bir şey değil ama vasatın üstünde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Altec Lansing superdır sanırım sabonunkı kuzenımde war harbı saglam ama kuzenımdkeı bı model dusugude olabılır ben duydum perfonslarını guzeldı yanı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sağlam bi ses kartım olsa hemen aliim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar