Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Uçağı kaldıramıyorum!!! Oyunu indirdiğim yerde en altta Tech. notes kısmında oyunu yavaşlatıcı şeyler kullanmayın yoksa uçağı kaldıramazsınız falan demiş ama hem ışık hızında oynanmıyor, hem de hızlıyken de kaldıramadım?! Ühühü :([signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 15 Eylül 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Sopwith i buldum bu topic sayesinde supersin :) SOPWIIITH gencligimi harcadigim oyun hehe[signature][hline]too much, too young
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bende de var ayni sorun .. çocukken ne oynardim 086 mkinada onu .... *! tatatatatatatat * *! vijuuuuuuuuuvv *[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hehe nası kaldıramıyorsun uçağa ya, bende amigada var hala arada oynuyorum =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya sola basıyorum, hızlanıyor güzel güzel. C64'te yolun yarısındayken havalanırdı. PC versionunda havalanmıyor ve direk suya düşüyorum. :([signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Öne çıkan mesajlar