Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

modifiye ve güvenlik...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Modifiyeli araçlar gerçekten estetik duruyor, buna diyecek lafım yok. Lakin, modifiyeli araç sürücülerinin trafikte inanılmaz şeyler yaptığına şahit oluyorum. Biraz babalarınız gibi konuşucam ama bazı komplekslerini yenemeyen kendini bilmezler var ki taksici+minibüs+ambulans karması bir sürüş tarzları var. Yolları pist sanan, düşük viteste motor ve egsozu bağırtan, sinyalin yerini bile unutmuş, yayalara ve diğer sürücülere saygısız, bencil heriflerden NEFRET ediyorum. Delikanlı olmak büyük olmak, başkalarına saygısızlık ve bencillikle olacak şey değildir. yani altına modifiyeli araba alıpta şımaranlaradır lafım,hepiniz üstüne alınmasın. yoksa modifiyeli peugeot'suyla benden daha kurallı, saygılı süren adam da gördüm, ambulansa yol vermek için gıcır gıcır tamponunun kırılacağını bildiği halde yüksek kaldırıma çıkanı da. Ricam, gaza gelip tehlike yaratanlardan olmamanız.

Bunun dışında F1'i hiç sevmediğim kadar (ama sevene saygı gösteririm, sadece beni sıkıyor nedense) ralliyide bir o kadar severim. Arada sırada NTV den izlemek dışında, cmr04 te iddialıyım, oynayan ve klavyemi elime verip eve göndermek isteyen arkadaş varsa bi fırsat bulup oynayalım :)
Mesaj tarihi:
Ne diyim be Silthanas'ım direksiyon mu var ki bende. Şöyle güzel ama ucuz bir direksiyon söyle de alayım. Yani snopy de olmasın(kinder sürpriz den çıkmış gbi minicik), logitech de.(o ne lan 100 €?)
Mesaj tarihi:
Motor sesi Adamı ateşler ben de severim ama yanımdan 6000 devir yapan bir heyvan geçti. Hadi otobanda yapsın ona da bişi demicem ama motorbloğunu kulağımda patlatmasa daha iyi. :)
Mesaj tarihi:
Vitesi boşa alıp basmak kadar komik bi olay yok hehe
..Makas fln sakat işler tabi,bazıları da alışmış makasa girerken sinyal veriyo heh.Kalkış yapmak tehlikeli değil en azından,onu yapın :p
Mesaj tarihi:
e o kdar parayı verdi ya karı kıza hava atcak bazı denyolar,balarının cüzadnlarını boşuna boşaltmadıalr o kadar...
yakalnasa nolcak hiç taıdmızı bozmayalım memur ey,ne kdar lazım bu iş için der bitti olay.

tek çozüm çekip onune sırtana vermek meşeyi
vurcanda vurcan yamulacak adam.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
kinetica, 07 Eylül 2004 21:57 tarihinde demiş ki:

Bunun dışında F1'i hiç sevmediğim kadar (ama sevene saygı gösteririm, sadece beni sıkıyor nedense) ralliyide bir o kadar severim.

ehe aynı ben :)

bu arada son zamanlarda biraz izler oldum (15-20sn lik süreçlerle)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
+100
keşke aston martin V12 baarsa bööle duyamadan gidecem ehehe gallardoyu bile duydum bea![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...