Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

128K Kablo vs 256K ADSL


Abus

Öne çıkan mesajlar

Cable dls düşük ping alır .Mesala 10 altına bile inebilir tabi alt yapısı güzelse türkiye için zor tabi :( Dsl benim bildiğim 30-40 altı pinglere hiç bi sekilde inemiyo sınırı o kadar olması lazım.Hatta bence dsl cok gereksiz bir şey cable varken ama galiba daha ucuz ki bir çok ülke kullanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

64 kablo 512 adsl den daha iyi ping veriyormuş valla ben de böyle şeyler duymuştum. çünkü ping olayı bant genişliğinden bağımsız bişey galiba.
ama download da fiyat açısından adsl avantaj sağlıyor şu günlerde ama değişmeler olabilir fiyatlarda tabi..

yani oyun mu yoksa download mu senin için önemli ona göre karar ver bence şu an için..[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez.
Victor Hugo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu zaten bilinen bişedir. multi fps oyunlarından oynayan herkes bilir. hl tabanlı oyunlar, battlefield vsvs hepsinde kablo kullanıcıları daha az pinglidir adsl kullanıcılarına oranla. ama bu hıza etki etmez belli bi yere kadar çünkü önemli olan packet loss (paket kaybı) olmamasıdır[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu konuyu abus a ben dedim iddialşatı benle ve şu anda goruluyoki cablo DSL'den caha sağlam ya bunu tartışmaya ne gerek var.
Ama 128 cablo 256 DSL tartışılır oda downloadda DSL öne geçer ama fazla abartılı deil ama cablo UO, CS gibi dunyanın her yanından oynanan oyunlarda USTUNDUR ABUS ANLA CABLO OYUNLARDA DAHA İYİİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay nedeniyle arada kalmana gerek yok. önceki msjımda da dediğim gibi oyunlarda önemli olan (yani bağlantını etkileyen) ping deil packet losstur. bu da yanlış anlaşılmasın ping bağlantıyı etkilemez demek deildir, ping 25 olduğu halde packet loss fazla olduğu için bağlantı kötü olabilir demektir. ha peki packet loss adslde mi yoksa kabloda mı daha çok olur dersen, o zaman zaman deişir kesin bişe sölenemez.
oyunlarda kablo kullanıcısı atıyorum 23 pingle oynuyosa adsl kullanıcısı da mesela 68 pingle oynuyosa bu iki bağlantı arasında fark yoktur. için rahat olsun hangisi uygun geliyosa onu seç. uygunluk derken de hem fiyat açısından hem de şu adsldeki başwuru bekleme süresi açısından[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya diraz once biri cablo download'da dsl le yarışşamaz demiz (umarım yanlış anlamışımdır!!!) Çok Saçma bende 128 Cablo var hem Nebula gibi 300 kişinin online olduğu bi oyun oynuom vede 33.3 mb'lın Norton Personel Spyware'ı indiriorum. Düz hesap 34 mb'lık dosyayı yanında UO çalışırken 40 dakkada indirdi ve yemin ediyorum nebulada 200 kişinin arasında TAZII gibi koşoyodum 0 LAG
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ewt troil in bahsettiği de çok önemli bi mewzuu. kablonun inanılmaz güzel bi teknik desteği war. sizden kaynaklanan bi sorun warsa telefonda yol gösteriyo şöle yap böle yap die, ciddi bi performans düşüklüğü warsa görewli gönderiyolar ertesi gün[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi cablonun inanılmaz guzel bi desteği var diyen karşıma çıkıp bu lafı derse ve haklı olarakda çıkarsa olaydan ne isterse vericem ONAA !!!
kablo işe hiç karışmıyo bu kadar uzakatan adam bi laf dio iyi guzel ama sorun ciddiey binince sanki onun bi sorumlulluğu yokmuş gibi
said:
PC tamircisine başvurun
dio
abi 2 gun once başıma bi olay geldi benim modem statik ip alıomuşş yetkili bişiler dio abi 6 yıdlır PC kullanıom adamın ne dediğini çözmek için Arapça-Türkçe Tercuman olmak lzm dedim heralde ama sonra ben her gece aramya başlayınca adam biraz yardım etti Allah razı olsun ama bi ara sadece şu sinir bozucu lafları diodu ki....
said:
PARDON AMA PC'cinizle GORUSUN EĞER STATİL İP KULLANDIĞINIZ ORTAYA ÇIKARSA HESABINIZ KAPANIR
benim PC'cim yok ben FAKİRİM diye diye adamın ağzıda 3 gün sonra (aynı adam geldi şansa) bişiler aldım Ve tabii Abus abinin yarımlarından dolayı teşkkür ederim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...