Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warrior pvpde ne durumda


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Nerflediler bile. Ama sürekli dps 1. oluyorsan sorun senin guildin dps'lerinde onuda bil. Arms warrior sağlam dps ama öğle liderliğe oynayacak kadar sağlam da değil. Nerdeyse 1 tane bile combat yok arms'sın diğer classları ezdiği.

said:

Kaynak - 4.2 patch notes


Warriors

-Overpower now has a 1.5-second cooldown and global cooldown (Taste for Blood's Overpower cooldown has not changed).

-Recklessness and Deadly Calm can no longer be used at the same time. One cannot be used while the other is active, but using one does not put the other on its full cooldown.

-Retaliation, Recklessness and Shield Wall no longer have stance requirements.

Talent Specializations
-Arms
--Two-Handed Weapon Specialization weapon damage increase has been lowered to 12%, down from 20%.
-Fury
--Dual Wield Specialization weapon damage increase has been lowered to 5%, down from 10%.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arms a gelen nerfler pve yi etkilemedi ki ayrıca şuan arms pvede mükemmel ben 4 parça vicious giyerek (main spec tank pve dps itemlarına pek kasmedım) diğer itemlarda hani kimisi 359 kimisi 353 1-2 taneside mavimi ne magmavda 24k halfusta 33k overall buffsız bosslarda da 18k+ dps yapıyorum. Gearlı adamı düşünemiyorum bile.

Collosus nerfler falan pveyi etkilemedi sonuçta. ayrıca herkezin bildiği gibi warrior gear scale bir class olduğundan yeni itemlarla dpsi oldukça artacağından o %20 den %12ye düşen two handed spec. çokda düşürmez çok iyi olan dpsini.

Warriorun pvp de tek sorunu ise mobility onuda charına çok çok iyi aşikar olan insan mage dışında diğerlerinde hallediyor. Arenada ki durumuda oldukça iyi warriorun. Ama duellerde dediğim gibi mage karşı nerdeyse hiç şansı yok hunter,feral ve rogue a da oldukça zorlanıyor. Ama sene 2011 artık duellere bakarak değerlendirilmez yani warrior.

Pve (tank,dps) PvP olsun durumu iyi seviyorsan bu classı düşünmeden oyna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim WoW hakkında kesin olarak öğrendiğim tek şey, eğer bir class saçma sapan nerfleniyorsa nerf live'a geldikten en geç 2 ay sonra saçma sapan^2 bufflanıp OP olur.

O yüzden başka class kasayım diye uğraşma, sen kasana kadar nasıl olsa kastığın class'ı nerfleyip, warrioru bufflarlar tekrar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hah yapılanlara bakıyorum yazık yani son çırpınış mı desek sıçmamı desek yani her patch ile kendilerini daha da aşıyorlar. Ben ilerki patchlerde blizzardan daha fantastik şeyler bekliyorum. Mesela Frostbolt 2 sn cd koysalar mage böle o 2sn lik süreçte staff ile vursa 30k critlese yani cidden komik oyun böle birşeye gidicek yakında. Oyunu oynayan insanlarda artık bu duruma bir ses çıkarmıyor. Çünkü insanlar duyarsızlaştı. YAzık cidden yazık sıçışın temellerini atmışlardı şimdi katları çıkıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elemental şu anda hiç bir şeyde iyi değil. Anca rated bg'ler de AB gelirse LM tutmakta kullanıyor bazı takımlar onun dışında ne pve nede pvp yerleri yok zati broken baya baya şuanda.

MM hunter ise gayet iyi.

Balance druid bilen bir arkadaş anlatır ama benim gördüğüm Rated bg'da aoe ve silence için kullanılıyor çünkü aoe silence gerçekten oyun döndürebiliyor.

Shadow pri 1vs1 güçlü ve arenalarda görüyorum fakat gördüklerim şuana kadar pek iş yapıyormuş gibi gelmedi ama açıkca shadow pri arena ve rated'larda yeri ne pek bilgim yok. Bilen bir arkadaş açıklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow Pri'nin iyisi lazım, orta seviye oynayan bir adam iş yapmıyor.

Arena'da defansif dispeli kalkmadan önce başarılıydı bayağı, şu an takip etmiyorum pek.

Rated BG'de de mana burn, silence, aoe fear, physcic horror falan maç çeviren abilityler. Ayrıca bir anda saçma sapan öldüyseniz, sizi öldüren shadow priesttir muhtemelen, öyle bir class. Warlock oyunu piç etmek adına iyi olabiliyor ama ofansif çalışacak versiyonunu arıyorsanız shadow priest warlock'un alternatifi.

Gerçi şu sıralar herhalde 8 frost dk 2 healer setuplarla falan giriyordur millet rateda o yüzden tartışmaya gerek yok safgdsga
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...