Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Şimdi lap top almaya niyetlendik, malum centrino var düşük enerji büyük avantaj, wireless hakeza. Ama performans olayı soru işareti olarak kaldı. Centrino 1.6 tatmin eder mi işlemci hızı olarak ? Amd ve Pentium4le karşılaştırırsak hangisi daha sağlamdır?[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ne için kullanacan ona göre bir şey diyecem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Müh programları, Autocad, Office vs vs Dvd yle film izleme uzun süreli download ve belki Ultima Online la uraşmayı düşünüyorum lap topta[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 O zaman fiyatı uygun olanı al hatta mümkünse Dubai den al[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 asus un 128 mb ati radeon ekran karti olani vardi 1350 $ a 1.5 centrino .. direk tavsiye[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Asus düşünmüyorum aslında, Hp ya da Toshiba düşünüyorum. 128 mb gereksiz bence 64 yeter de artar[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 toshibaların ekran sorunu var diyolar... hp ise gereksiz pahalı .... bizim şirkete yeni aldik , bayaa araştirdim :) ASUS fiyat/perf te en süperi .. ama laptop ceptel gibi lişisel keyife de girio ... içine ne siniosa onu al :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2129&p=10 buraya bakarsan 1.6 centrinonun ne kadar performansli bi islemci oldugunu gorursun ben su an onu kullaniyorum, ama alirken dothan olmasina dikkat et banias alma... bu arada asus konusunda bi suphen olmasin su an alinabilecek en iyi 2 marka arasinda[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 evet Asus'a +1 benden şu anda 1.6 centrinosunu kullanıyorum bunu de 50 kere yazdım sanırım son 1 ayda falan kusura bakmayın ama gerçekten de dizüstüler normalin üzerinde bir fiyata satıldıklarından ve kısa süre önce bu tip bir tavsiyeye, bilgiye aşırı ihtiyaç duyduğumdan diyebilirim ki Asus gönül rahatlığıyla alınabilecek bir alet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Black, rica etsem lap topunun configürasyonunu yazar mısın ? Ayrıca ne kadara almıştın zamanında onu da söylersen çok kral olur usta.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 BlackRose hangi modeli kullanıyosun? bissürü modeli var asusunda 1.6 centrino ve 64mb ati 9600 lüsünü görmedim birtek m6n var oda 1.5 centrino toshibalar güzel esasında hem birçok mağazada satılıyor ayrıca teknik destek daha iyi bulunabilir diye düşünüyorum(metrocityde bile toshiba merkezi var yani) yanlız marka olduğundan baya tuzlu Asusu zannedersem şöle toplama bilgisayar gibi notebook üretiyor yoksa bu kadar ucuza nasıl satıyor diğer firmalar yüksek tutarken anlaşılır şey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 evet haklısın karıştırmışım yine 1.5 centrino benimki, 1.6 istedim ama uygun modeli yoktu demek o yüzden aklımda öyle kalmış 1024 ddr ram, 64 mb radeon 9600 mobility, M6N zaten modeli de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya hızlı sistemin dergisinde 1.5 centrino yazıyo web sitesinde 1.7 centrino yazıyo ne iştir anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 eheh pardon ilk dediğim doğruymuş bu arada sistemden bakacağıma gidip irsaliyeden bakınca böyle olur tabi lol yalnız şöyle bişe var, M6N değil M65N gibi bişe yazıyo bunda, 1.6 centrino yani, 60 gb hdd, combo cdwriter var üzerinde 2400$ civarına gelmiş bana kdv dahil, 2 ay oluyo alalı, Eksen'den almıştım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar