Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook-centrino

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Şimdi lap top almaya niyetlendik, malum centrino var düşük enerji büyük avantaj, wireless hakeza. Ama performans olayı soru işareti olarak kaldı. Centrino 1.6 tatmin eder mi işlemci hızı olarak ? Amd ve Pentium4le karşılaştırırsak hangisi daha sağlamdır?[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

toshibaların ekran sorunu var diyolar...
hp ise gereksiz pahalı ....
bizim şirkete yeni aldik , bayaa araştirdim :) ASUS fiyat/perf te en süperi .. ama laptop ceptel gibi lişisel keyife de girio ... içine ne siniosa onu al :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2129&p=10
buraya bakarsan 1.6 centrinonun ne kadar performansli bi islemci oldugunu gorursun ben su an onu kullaniyorum, ama alirken dothan olmasina dikkat et banias alma...

bu arada asus konusunda bi suphen olmasin su an alinabilecek en iyi 2 marka arasinda[signature][hline] o_0
Sosyal ağlarda paylaş

evet Asus'a +1 benden
şu anda 1.6 centrinosunu kullanıyorum
bunu de 50 kere yazdım sanırım son 1 ayda falan kusura bakmayın ama gerçekten de dizüstüler normalin üzerinde bir fiyata satıldıklarından ve kısa süre önce bu tip bir tavsiyeye, bilgiye aşırı ihtiyaç duyduğumdan diyebilirim ki Asus gönül rahatlığıyla alınabilecek bir alet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose hangi modeli kullanıyosun?
bissürü modeli var asusunda 1.6 centrino ve 64mb ati 9600 lüsünü görmedim birtek m6n var oda 1.5 centrino

toshibalar güzel esasında hem birçok mağazada satılıyor ayrıca teknik destek daha iyi bulunabilir diye düşünüyorum(metrocityde bile toshiba merkezi var yani)

yanlız marka olduğundan baya tuzlu
Asusu zannedersem şöle toplama bilgisayar gibi notebook üretiyor yoksa bu kadar ucuza nasıl satıyor diğer firmalar yüksek tutarken anlaşılır şey değil..
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklısın karıştırmışım yine
1.5 centrino benimki, 1.6 istedim ama uygun modeli yoktu demek o yüzden aklımda öyle kalmış

1024 ddr ram, 64 mb radeon 9600 mobility, M6N zaten modeli de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

eheh pardon ilk dediğim doğruymuş bu arada
sistemden bakacağıma gidip irsaliyeden bakınca böyle olur tabi lol

yalnız şöyle bişe var, M6N değil M65N gibi bişe yazıyo bunda, 1.6 centrino yani, 60 gb hdd, combo cdwriter var üzerinde 2400$ civarına gelmiş bana kdv dahil, 2 ay oluyo alalı, Eksen'den almıştım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...